Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 08

Jonas Mačiulis: „Baltuose“ žaisiu už dyką, todėl to sutartimi pavadinti negalima

Gegužę sunkią traumą patyręs Lietuvos krepšininkas Jonas Mačiulis jau pasiryžęs žengti į aikštelę. Puolėjo debiutas Kauno „Baltų“ komandoje įvyks ketvirtadienį Baltijos krepšinio lygos rungtynėse su Talino ekipa. Žiniasklaidoje buvo pranešta, kad žaidėjas sudarė sutartį su „Baltų“ klubu, tačiau pats J.Mačiulis sutartimi to nenorėtų pavadinti.
Jonas Mačiulis
Jonas Mačiulis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Tai susitarimas be jokių įsipareigojimų. Negalėčiau to pavadinti pasiūlymu ar sutartimi, nes žaisiu už dyką. Tai buvo mano asmeninis sprendimas, noras kuo greičiau ir produktyviau atsigauti po traumos. Esu labai dėkingas „Baltams“, kad suteikė man galimybę rungtyniauti ir palaikė mano apsisprendimą“, – 15min.lt teigė J.Mačiulis.

Krepšininkas atskleidė, kad pastaruoju metu juo domėjosi Kauno „Žalgiris“ ir „Lietuvos rytas“, tačiau tai nebuvo derybos. „Kalbėjausi su „Lietuvos ryto“ žmonėmis, ir su Vladimiru (Kauno „Žalgirio“ savininku V. Romanovu – 15min.lt). Jie išsakė savo lūkesčius, aš išsakiau savuosius. Jie yra pirmaujantys klubai, turintys savo siekius, bet šiandien jų vilčių aš negaliu pateisinti. Mokėdami didelius pinigus, jie norės ir atitinkamų rezultatų, bet to pažadėti aš negaliu“, – pasakojo žaidėjas.

198 cm ūgio krepšininkas tikina, kad dabar jo tikslas – patikrinti save ir savo galimybes. „Noriu kuo greičiau atsigauti ir pradėti normalų gyvenimą. Aš jaučiuosi vienaip, bet žiūrėsim, kaip jausis mano koja. Jeigu pradės skaudėti kelį, gydytojai bus šalia ir galės man padėti“, – sakė J.Mačiulis.

Jono Mačiulio debiutas įvyks rytoj, vasario 9-ąją (ketvirtadienį) 17 val. Baltijos krepšinio lygos (BBL) rungtynėse prieš lygos lyderius Talino „Kalev/Cramo“ ekipą „Žalgirio“ treniruočių centre.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius