2011 12 05

Jonas Valančiūnas: esu „Lietuvos ryte“ ir nelabai domiuosi NBA reikalais

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai pirmadienio rytą surengė vieną paskutiniųjų treniruočių prieš rytojaus Europos taurės akistatą su Le Mano „Sarthe Basket“ ekipa. Būsimi šeimininkai prisipažino, kad jaučia šiokį tokį atsipalaidavimą, tačiau sieks pakartoti tokį pat rezultatą, kaip prieš savaitę išvykoje.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Praėjusį antradienį „Lietuvos rytas“ Le Mano klubą įveikė be didesnių problemų – 79:62 ir sužaidė vienas geriausių sezono rungtynių.

„Nesitikėjome, kad Prancūzijoje rungtynės taip klostysis. Visgi jie neturės ko prarasti ir kovos iš visų jėgų. Tai bus pirmosios antrojo rato rungtynės ir mums taip pat svarbu jas laimėti. Varžovas – atletiška komanda, kuri turi greitą puolimą, gali apsiginti. Išsprendę visas varžovo problemas, manau pasieksime teigiamą rezultatą. Gerbiame kiekvieną priešininką, tad gerbsime ir šį“, – prieš laukiančią dvikovą kalbėjo Renaldas Seibutis.

Pats gynėjas viliasi, kad taiklių tolimų metimų ginklą vilniečiams pavyks  išnaudoti ir šįkart.
„Kiekvienu momentu, kiekvieną akimirką stengsimės maksimaliai susikaupti. Nepaisant to, kad Le Mano komanda pagal statistiniai rodiklius neblizga, mūsų lauks daug sunkios kovos tiek puolime, tiek gynyboje“, – sakė R.Seibutis.

„Lietuvos ryto“ aukštaūgis Jonas Valančiūnas neslėpė, kad šioks toks atsipalaidavimas komandoje juntamas. Tačiau tiek jis, tiek jo komandos draugai supranta – atsipalaidavimas gali būti labai pavojingas.

„Mes stengsimės kiek įmanoma susikoncentruoti ir parodyti ne ką prastesnį rezultatą, nei parodėme išvykoje“, – tikino J.Valančiūnas.

Vidurio puolėjas kalbėdamas apie akistatą su varžovų ekipos lyderiu J.P.Batista, negailėjo jam komplimentų.

„Batista yra labai aukšto lygio žaidėjas, rungtyniauja labai gerai. J.P. žaidimas buvo labai naudingas jo komandai, žiūrėsime, kaip bus Vilniuje. Laukia dar viena kova. Batista fiziškai už mane stipresnis žaidėjas“, – mintimis su žurnalistais dalijosi J.Valančiūnas.

NBA naujokų biržoje 5-uoju numeriu „Raptors“ ekipos pakviestas aukštaūgis neišvengė klausimų ir apie žiniasklaidoje sklandžiusius gandus neva jis gali dar šį sezoną keltis anapus Atlanto. Pats žaidėjas kategoriškai juos paneigė.

„Dabar esu „Lietuvos ryte“ ir nelabai domiuosi tais reikalais. Reikia padaryti daug darbų. Priklausau šiai komandai ir, manau, priklausysiu iki sezono pabaigos. Yra užsibrėžti tikslai ir apie kitus dalykus negalvoju. Esu šioje komandoje, ne „Raptors““, – dėstė J.Valančiūnas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius