Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 23

Jonas Valančiūnas: nešvaistysiu NBA uždirbtų pinigų, kaip dauguma lygos naujokų

NBA naujokų biržos išvakarėse Jonas Valančiūnas Niujorke susitiko su žiniasklaidos atstovais. Lietuvį kalbino tokie medijų gigantai kaip CNN, „Yahoo Sports“ ar „Sports Illustrated“.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šių metų NBA naujokų birža Joninių naktį – iš ketvirtadienio į penktadienį Lietuvos laiku – vyks „Prudential Center“ arenoje Naujajame Džersyje (JAV). Gyvus komentarus nuo 2.00 val. galėsite sekti naujienų portale 15min.lt.

J.Valančiūnas buvo apipiltas ir rimtais ir ne visai rimtais klausimais.

Krepšininkas iš Utenos dar kartą patvirtino, kad jam nesvarbu, kokia komanda jį pasirinks. „Tiesiog noriu žaisti NBA ir įrodyti savo vertę“, – kalbėjo J.Valančiūnas.

Jis taip pat patikino, jog nepyksta ant „Lietuvos ryto“ klubo, kuris reikalauja milžiniškos išpirkos. „Jie tik dirba savo darbą“, – ramiai konstatavo aukštaūgis, pridūręs, jog pats mielai sumokėsiąs dalį išpirkos (NBA klubas pagal lygos taisykles gali mokėti tik 500 tūkst. JAV dolerių).

Žurnalistai iš lietuvio bandė išpešti, kur išleistų pirmuosius Amerikoje uždirbtus pinigus.

„Aš mėgstu taupyti pinigus. Esu girdėjęs nemažai istorijų, kaip naujokai prisiperka daug daiktų ir lieka be pinigų“, – šyptelėjo J.Valančiūnas.

Paklaustas, ką jam patarė NBA žaidę Lietuvos krepšinio veteranai Arvydas Sabonis ir Šarūnas Marčiulionis, J.Valančiūnas sakė sulaukęs perspėjimų, kad žaisti NBA yra velniškai sunku. „Sakė, jog turiu būti pasiruošęs sunkiai dirbti ir atsiduoti visu 100 proc. ar net daugiau“, – teigė uteniškis.

J.Valančiūnas sakė, jog po biržos nakties greičiausiai liks JAV ir nepadės Lietuvos U-19 rinktinei draugiškame turnyre „Global Games“.

Interviu su J.Valančiūnu (anglų kalba):  

VIDEO: Jonas Valanciunas - 2011 NBA Draft - Media Day Interview

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius