-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 01

Kaune – žalgiriečių ir paprastų mirtingųjų susitikimas gatvės turnyre (nuotraukos)

Šeštadienį Kaune, prie prekybos ir pramogų centro „Akropolis“, vykusiame krepšinio turnyre „3 prieš 3“ žaidė rekordinis skaičius komandų. Įrodyti savo pranašumą prieš Kauno „Žalgirio“ krepšininkus, pajusti tikrą gatvės krepšinio alsavimą ir dieną praleisti su oranžiniu kamuoliu panoro net 230 komandų iš visų Lietuvos kampelių.
Gatvės krepšinis su žalgiriečiais
M.Brownas ir kiti žalgiriečiai šeštadienį žais su savo gerbėjais gatvės krepšinio turnyre. / Aliaus Koroliovo nuotr.

Gegužės 1-ąją, 11 val., prasidėsiančiame turnyre netrūks staigmenų. Specialiose rungtyse laimėti prizus ir mesti iššūkį žalgiriečiams galės kiekvienas norintis. Krepšinio mėgėjams per minutę nors kartą reikės įveikti komandos aukštaūgių Mirzos Begičiaus, Tado Klimavičiaus ir Mario Delašo gynybą. Populiariajame žaidime „minusas“ konkurso dalyviais bus apdovanoti, jei po jų taiklaus metimo iš tos pačios vietos Marcusas Brownas nesugebės pataikyti tris kartus iš eilės ar „Žalgirio“ kapitonas Dainius Šalenga nepajėgs pakartoti tikslaus šūvio viena ranka.

Ypač didelio dėmesio ir daug juoko praėjusiais metais sulaukęs žaidimas „Aplošk Kalnietį“ bus rengiamas ir šiemet, o kiekvieno nugalėtojo lauks „Žalgirio“ ir turnyro rėmėjų dovanos. Prizų sulauks ir šešių skirtingų amžiaus grupių nugalėtojai bei prizininkai.

Pati gausiausia ir vėl bus vyriausių turnyro dalyvių grupė – gimusių 1991 metais ar vėliau. Šioje amžiaus grupėje dėl nugalėtojų vardo susikaus net 80 komandų. Dėl gausaus dalyvių skaičiaus turnyras vyks visą dieną. Pogrupio varžybos startuos 11 val. ir mačai bus žaidžiami dvylikoje aikštelių. Pertraukos metu, 16 val., turnyre apsilankys žalgiriečiai, o po jų vizito prasidės lemiamos kovos dėl apdovanojimų.

Kaip ir praėjusiais metais, nuo vyriausių dalyvių nedaug atsiliko jaunieji krepšinio mėgėjai, aktyviai pildę paraiškas. Praėjusio turnyro bendras 170 komandų skaičius šį kartą gerokai viršytas: iš viso žais 230 komandų.

Turnyro metu laukiami visi krepšinio entuziastai. Tie, kurie nelies prakaito krepšinio aikštelėse, galės tiesiog pasimėgauti puikiu reginiu ar ne mažiau skambia muzika. Publiką gyvai džiugins puikiai Lietuvoje pažįstami atlikėjai Linas Adomaitis bei grupė „ŽAS“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius