Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 17

Kauniečiai pasinėrė į naktinio krepšinio aistras

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Kaune, prekybos miestelio „Urmas“ teritorijoje, vyko vienuoliktasis 3x3 turnyras „Naktinis krepšinis“.
Naktinis krepšinis Kaune
Krepšinio turnyras / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pasak turnyro rengėjų, šių metų renginys yra didžiausias per visą turnyro istoriją. Krepšinio aikštelėse jėgas išbandė virš šimto komandų, gyvai skambėjo hip hopas, ekstremalius triukus rodė įvairių sporto šakų atstovai, savo sugebėjimus demonstravo graffiti, tatuiruočių meistrai.

Jauniausieji turnyro dalyviai kovas pradėjo 16 val., o pagrindinis renginys prasidėjo 21 val.

Prieš renginį „Naktinio krepšinio 2013“ turnyro organizatorių atstovas Žygimantas Naujokas sakė, kad tikisi sulaukti apie 4 tūkst. žiūrovų ir dlyvių. Jis atsiminė, kad į didžiulį renginį šis turnyras per vienuolika metų išaugo nuo renginuko su vienu krepšinio stovu ir vienu didžėjumi.

„Tuomet buvo sugalvota surengti tradicinio KTU Dizaino fakulteto studentų turnyro, skirto dekano taurei laimėti, vakarinę dalį. Iš pradžių turnyre dalyvaudavo tik Dizaino fakulteto, vėliau – viso universiteto studentai, o dabar čia laukiame visų nuo 12 iki 25 metų“, – sakė Ž. Naujokas.

Pasak jo, turnyrui padėjo išsiplėsti ne tik aktyvus organizatorių darbas, bet ir kaskart augantis dalyvių bei žiūrovų susidomėjimas.

„Nemažai krepšinio mėgėjų nori bent kartą išbandyti žaidimą naktį, o didelė jų dalis sugrįžta ir kitais metais. Tai įdomu, netradiciška, smagu ir artima gatvės kultūrai į kurią ir orientuojamės“, – teigė renginio organizatorių atstovas.

Specialiai dėl šio renginio buvo pakoreguoti ir Kauno viešojo transporto naktiniai maršrutai – 13N ir 14N troleibusai važiavo pro prekybos miestelį „Urmas“ ir sustojo greta esančioje stotelėje „Dainavos poliklinika“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius