Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 22

Kauno „Žalgiris“ dėl skolų LKL sezoną priverstas pradėti be legionierių

Buvusio savininko Vladimiro Romanovo palikto skolų šleifo atsikratyti negalintis Kauno „Žalgiris“ naująjį LKL sezoną pradės be legionierių. Lietuvos čempionams FIBA yra uždraudusi registruoti naujus žaidėjus ir ši problema kol kas lieka neišspręsta.
Maalikas Waynsas
Maalikas Waynsas / Karolinos Pansevič nuotr.

Du amerikiečius, Jamesą Andersoną ir Maaliką Waynsą, tarpsezoniu į Kaunę prisivilioję klubo vadovai vis dar nėra grąžinę skolų buvusiems legionieriams – Marko Popovičiui ir Milovanui Rakovičiui.

„Veikiausiai Andersonas ir Waynsas nežais pirmųjų rungtynių. Kol kas su šiais žaidėjais susitarimo nepasiekėme, nes neturime pakankamai lėšų. Sprendžiame situaciją ir ieškome išeičių“, – krepšinio naujienų portalui krepsinis.net sakė „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

FIBA naujų žaidėjų registraciją uždraudė šių metų kovo mėnesį, nes M.Popovičius ir jo agentas Obradas Fimičius laimėjo bylą prieš Kauno klubą.

„Žalgiris“ vienam geriausių visų laikų savo legionierių yra skolingas apie 400 tūkst. eurų. Dar per 200 tūkst. eurų siekia skola M.Rakovičiui.

Naujų žaidėjų registracija „Žagiriui“ yra uždrausta, kol skolos nebus padengtos. Išimtis galioja tik Lietuvoje jau žaidusiems krepšininkams – toks yra iš Vilniaus „Lietuvos ryto“ perviliotas Darius Songaila.

Pirmasis „Žalgirio“ LKL mačas vyks rugsėjo 24-ąją išvykoje su Kėdainių „Nevėžiu“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius