Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 10

Kazys Maksvytis po pergalės prieš „Galatasaray“: „Jie neatlaikė įtampos“

Po lemiamos kovos su Turkijos „Galatasaray“ komanda Klaipėdos „Neptūnas“ įgavo antrą kvėpavimą. Rezultatu 82:72 išplėšę pergalę klaipėdiečiai išsaugojo šansą patekti į Eurolygos „Top 16“ etapą. Po triumfu pasibaigusių rungtynių komandos treneris Kazys Maksvytis džiaugėsi, kad klaipėdiečiai pergalę prieš turkus išplėšė žaisdami greitai ir agresyviai.
Rungtynių akimirka
Kazys Maksvytis / A. Venskaus nuotr.

Pasididžiavimo auklėtiniais po rungtynių neslėpęs „Neptūno“ treneris puikiai įvertino savo komandos žaidimą. O turkų nesėkmės priežastimi įvardino nesuvaldytą įtampą.

„Jie visas rungtynes buvo įsitempę, visada mus vijosi. Turkams buvo iškeltas tikslas patekti į „Top 16“. Tai  išspręstų jų klubo finansines problemas.  Juos, kaip ir mus, slėgė įtampa. Pirmieji neišlaikė jie“, – pasakojo K. Maksvytis.

Prieš lemiamą mačą „Neptūno“ treneris atviravo, kad komandai jau trūksta jėgų. Tačiau dabar, kuomet bilietas į kitą Eurolygos etapą jau beveik klaipėdiečių rankose, komanda, esą, įgavo naują kvėpavimą.

Gruodžio 18 d. „Neptūno“ laukia paskutinė šiemet Eurolygos dvikova. Ispanijoje klaipėdiečiai susikaus su Valensijos „Basket“ ekipa. 

„Dabar vėl sugrįžo įkvėpimas. Ypatingai tai buvo matyti rungtynių pabaigoje – išlaikėme jėgas ir net atrodėme šiek tiek greitesni už turkus. O dabar kitos rungtynės tik pirmadienį. Atgausim jėgas, susitelksim ir užbaigsim šitą sunkų periodą“, – teigė treneris.

Patys krepšininkai atviravo, kad per šias rungtynes jų užvedinėti nereikėjo. Į pergalę vedė ir žinojimas, kad rungtynės lemiamos, ir sausakimša įsiaudrinusių gerbėjų arena.

„Jaučiamės gerai, visi patenkinti. Žaidėm namie tarp tiek daug žiūrovų, todėl nuteikinėti mūsų nereikėjo“, – pergalės džiaugsmu po rungtynių dalinosi 23 taškus pelnęs  Deividas Gailius. 

A. Venskaus nuotr. /Rungtynių akimirka
A. Venskaus nuotr. /Deividas Gailius

Gruodžio 18 d. „Neptūno“ laukia paskutinės šiemet Eurolygos rungtynės. Ispanijoje klaipėdiečiai susikaus su Valensijos „Basket“ ekipa.

Iki šiol „Neptūnas“ Eurolygos D grupėje jau sužaidė 9 rungtynes. 5 dvikovos buvo pralaimėtos, 4 baigėsi uostamiesčio klubo triumfu.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius