Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 24

Kęstutis Kemzūra durų į Lietuvos krepšinio rinktinę neužtrenkia ir Žydrūnui Ilgauskui

Sudarydamas 2011 metų Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę treneris Kęstutis Kemzūra žada lipdyti geriausią, kokią tik įmanoma, komandą.
Ž.Ilgauskas pelnė 10 taškų
Žydrūnas Ilgauskas gali sulaukti kvietimo į Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

40-metis krepšinio specialistas durų į rinktinę, kuri gins mūsų šalies garbę šiais metais Lietuvoje vyksiančiame Europos čempionate, neužtrenkia ir NBA lygos veteranui Ž.Ilgauskui.

„Kategoriškai negaliu atsakyti nei taip, nei ne. Jis žaidžia vis mažiau ir jo sveikata nėra gera. Nežinia, kokie jo norai bus. Kyla tokie klausimai, ar galės jis su visais treniruotis, koks būtų jo vaidmuo, ko iš jo laukiame, ar sugebės jis išpildyti tai, ko norime. Kadangi už rinktinę esu asmeniškai atsakingas, todėl ir žiūrėsiu, kas geriau komandai“, – „Balsas.lt Savaitė“ sakė K.Kemzūra.

Pernai pasaulio čempionato bronzos medalius su rinktine iškovojęs strategas optimistiškai žvelgia į šių metų iššūkius. Jau ateinantį savaitgalį, sausio 30 dieną, Vilniuje, K.Kemzūra sužinos Lietuvos rinktinės varžovus mūsų šalyje vyksiančio Europos čempionato grupių varžybose, tačiau burtams didelės reikšmės neteikia.

„Svarbiausia – su visais reikia žaisti, ypač Europoje. Čia komandos lygesnės. Antra – negalime pasirinkti. Sporte taip yra – jeigu renkiesi, pralaimi. Galbūt norėtųsi su kai kuriomis komandomis pirmenybėse susidurti kaip galima vėliau, bet to nepasirinksi“, – kalbėjo šiuo metu rusų Krasnodaro „Lokomotiv“ komandą treniruojantis lietuvis.

Kalbėdamas apie būsimą rinktinę K.Kemzūra dar kartą pabrėžė, kad komanda bus formuojama iš naujo.

„Taip vadinami veteranai šansą turės, kviesime visus. Būtų ne visai teisinga, jeigu žaidėjus atrinktume pagal tai, buvo jie bronzinėje rinktinėje Turkijoje ar ne, nors jų motyvacija, požiūris į darbą ir meistriškumas neatitiks mūsų reikalavimų. Manau, tai bus junginys Turkijoje buvusios komandos branduolio ir kitų žaidėjų. Norime surinkti geriausią rinktinę, kokią tik įmanoma“, – „Balsas.lt Savaitė“ pridūrė K.Kemzūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius