Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 05

Kęstutis Kemzūra mintyse jau braižo naujos Lietuvos krepšinio rinktinės kontūrus

2011-ųjų Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę mintyse nuolat dėliojantis strategas Kęstutis Kemzūra greičiausiai neatvyks į Vilniuje sausio 30 dieną vyksiančią Europos čempionato burtų traukimo ceremoniją.
Kęstutis Kemzūra
Kęstutis Kemzūra / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Norėčiau pats dalyvauti, kai aiškės Lietuvos komandos varžovai, tačiau vargu ar man pavyks ištrūkti dėl intensyvaus mačų grafiko“, – dienraščiui „Lietuvos rytas“ sakė antrąjį sezoną Krasnodaro „Lokomotiv“ (Rusija) ekipai diriguojantis K.Kemzūra.

40-metis nacionalinės ekipos strategas teigė, kad jau pradėjo ant popieriaus lapo rašyti pavardes kandidatų, kuriuos norėtų matyti pirmojoje rinktinės stovykloje.

„Pavardžių šiame sąraše yra daug. Kiek galėjau, perskambinau žaidėjams, pasveikinau Kalėdų, Naujųjų metų proga, pašnekėjome apie ateities planus. Džiaugiuosi, kad niekas nepasakė rinktinei „ne“, – tvirtino K.Kemzūra.

Jis neslėpė, jog pirminiame kandidatų sąraše yra Šarūnas Jasikevičius, traumas besigydantys Jonas Mačiulis ir Marijonas Petravičius, trečiosios dukters susilaukęs Rimantas Kaukėnas.

„Krepšininkų pavardžių esu daug susirašęs. Aš ir toliau laikausi nuostatos, kad rinktinėje noriu matyti tik geriausius krepšininkus. Ir pase įrašyta gimimo data mane ne itin domina“, – pasakojo K.Kemzūra.

Treneris atviravo dažnai pagalvojantis, kas geriau: krepšininkai, laimėję bronzą pasaulio čempionate Turkijoje, ar labiau patyrę, bet dėl įvairių priežasčių nežaidę senbuviai.

„Man reikėtų, kad ateitų kokybė ir rinktinė taptų dar brandesnė, bet komanda išlaikytų savo dvasią, vienybę, troškimą kovoti. Meluočiau sakydamas, kad šiemet neteks kurti naujos rinktinės, nereikės ieškoti naujų lyderių. Nors mano suburta komanda jau išbandyta Turkijoje, negalima vien tik už praėjusių metų nuopelnus vėl visų kviesti į ekipą“, – „Lietuvos rytui“ pridūrė K.Kemzūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius