Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 19

„Kibirkšties-Tichės-IKI“ komanda nuotaikingame mače įveikė pramogų pasaulio atstovus

Vilniaus „Kibirkšties-Tichės-IKI“moterų komanda kalėdinėse rungtynėse 87:78 palaužė iš žinomų veidų sudarytą ekipą „Kažkur Matyti“. Moterų krepšinio klubas norėjo padaryti mažą Kalėdų šventę ir atsidėkoti savo gerbėjams už palaikymą.
Svaras
Rungtynių akimirka. / A.Didžgalvio nuotr.

Rungtynių tikslas buvo padėti sunkiau gyvenantiems vaikams įgyvendinti savo svajonę – pradėti lankyti krepšinį. Renginio metu buvo galima aukoti pinigus, dalyvauti specialiuose aukcionuose ir taip prisidėti prie vaikų gerovės. Tikslas įgyvendintas sėkmingai – daugiau nei tūkstantis litų jau artimiausiu metu pasieks tuos, kuriems tų pinigų labiausiai reikia.

„Šis renginys turi kelias prasmes. Norėjome, kad prieš šventes merginos atsipalaiduotų. Taip pat galėjome linksmai padėkoti mūsų sirgaliams, kurie mus palaiko rimtuose mūšiuose. Ir, žinoma, džiaugiamės galėdami prisidėti prie to, kad vienam ar kitam vaikui padarysime gerą darbą“, – po rungtynių kalbėjo „Kibirkšties-Tichės-IKI“ direktorius Rosvaldas Gorbačiovas.

„Dauguma sako, kad tokių socialinių akcijų yra per daug. Tačiau aš esu visiškai priešingos nuomonės, – teigia sporto žurnalistas Mindaugas Rainys. – Kuo daugiau mes skirsime dėmesio tiems žmonėms, kuriems to reikia, tuo ramiau patys galėsime sutikti šventes su savo šeimomis.“

„Manau, kad tokios šventės yra labai reikalingos. Smagu dalyvauti tokiose rungtynėse. Vyrauja gera nuotaika“, – po mačo gerų žodžių negailėjo buvęs krepšininkas Žydrūnas Stankus.

Rungtynėse netrūko pokštų ir smagių akimirkų. Šiuo susitikimu liko patenkintos abi komandos.
„Kartais tekdavo vasarom pažaisti su vyrų komandomis, tačiau kad viskas būtų taip šaunu, tai nėra buvę, – teigė „Kibirkšties-Tichės-IKI“ kapitonė Kristina Vengrytė.

„Buvo sunku, merginos labai gerai žaidžia. Jos visos žaidžia geriau negu aš, – po mačo juokavo „Kažkur Matytų“ komandos narys, grupės „G&G Sindikatas“ atstovas Gabrielius Liaudanskas-Svaras. –  Labai įdomu dalyvauti tokiose rungtynėse. Smagu.“

„Mėgavausi šiomis rungtynėmis. Tai puiki šventė tiek mums, tiek mūsų sirgaliams. Puiki idėja, man buvo linksma“, – kalbėjo „Kibirkšties-Tichės-IKI“ gynėja Sakellie Daniels.

„Su merginomis visada smagu žaisti. Tik kamuolys mažesnis, sunku pataikyti, – teigė Seimo narys Žilvinas Šilgalis. – Kiek esu su merginomis žaidęs visada pralaimime. Vyrams dar reikia dirbti.“

„Pralaimėjome, nes vyrų komanda neturėjo kibirkšties, o „Kibirkšties-Tichės-IKI“ ekipa ją turėjo, – kalbėjo buvęs radijo laidų vedėjas Henrikas Šimkus. – Kaip yra sakoma, kad blogam šokėjui ir... kažkas maišo, tai mums kamuolys per mažas.“

Renginio žiūrovai galėjo paragauti „Kibirkšties-Tichės-IKI“ merginų keptų sausainių, o po rungtynių su abiem komandomis suvalgyti didelį tortą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius