Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 16

Kirilenka į pasaulio krepšinio čempionatą Turkijoje nevyks

Rusijos krepšinio rinktinės žvaigždė Andrejus Kirilenka nepadės savo šalies nacionalinei komandai pasaulio čempionate Turkijoje. 29 metų krepšininkas nutarė neerzinti „Utah Jazz“ klubo vadovų ir visą dėmesį sutelks į pasirengimą naujam NBA sezonui bei reabilitaciją po traumų, rašo Rusijos žiniasklaida.
A.Kirilenka nutarė neerzinti „Jazz“ klubo vadovų
A.Kirilenka nutarė neerzinti „Jazz“ klubo vadovų. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

AK–47 pravardžiuojamas puolėjas praleido pernai Lenkijoje vykusį Europos čempionatą. Paskui A.Kirilenka sirgaliams pažadėjo, kad į Turkiją būtinai vyks, tačiau, spaudžiamas „Jazz“ klubo, pažado netesės.

Jutos ekipos puolėjo pėdomis gali pasekti Maskvos CSKA žaidėjai Jonas Robertas Holdenas ir Aleksandras Kaunas. Natūralizuotas amerikietis nerodo itin didelio noro vykti į Turkiją, o A.Kauną apžiūrėję JAV gydytojai patarė keletą savaičių vengti didesnio krūvio.

Akivaizdu, kad be šio trejeto Davido Blatto treniruojama rinktinė pasaulio čempionate į aukštas vietas nepretenduos. Rusijos nacionalinė komanda grupės varžybose žais su Graikija, Kinija, Dramblio Kaulo Krantu, Puerto Riku ir Turkija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius