Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 24

Klaipėdos „Neptūnas“ išsaugojo ir Mindaugą Girdžiūną

Lietuvos krepšinio lygos vicečempionas Klaipėdos „Neptūnas“ tęsia pažadus, jog sieks išsaugoti pernykštės ekipos branduolį – komandoje lieka ir 25-erių įžaidėjas Mindaugas Girdžiūnas. Su šiuo Klaipėdos krepšininku sutartis sudaryta vieneriems metams.
Mindaugas Girdžiūnas
Mindaugas Girdžiūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Mano apsisprendimą likti „Neptūne“ lėmė keli faktoriai. Visų pirma, noriu save išbandyti Eurolygoje. Tai labai vilioja. Taip pat prie apsisprendimo prisidėjo ir tai, kad „Neptūne“ yra puiki atmosfera, darnus, draugiškas kolektyvas. Be to, visada malonu vilkėti savo gimtojo miesto – Klaipėdos ekipos marškinėlius“, – motyvus dėstė M.Girdžiūnas.

šią savaitę „Neptūnas“ sudarė sutartis su kapitonu Martynu Mažeika ir aukštaūgiu Simu Galdiku, taip pat turi galiojančią sutartį su Vytautu Šarakausku. Komandą ateinantį sezoną ir toliau treniruos Kazys Maksvytis ir Tomas Rinkevičius.

„Neptūnas“ 2014-2015 metų sezoną dalyvaus dvejose tarptautinėse varžybose – Eurolygoje ir VTB Jungtinėje lygoje, taip pat Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate ir Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės turnyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius