Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 30

Klaipėdos „Neptūno“ strategu oficialiai tapo Rytis Vaišvila

Pas Klaipėdos miesto merą Rimantą Taraškevičių vykusioje spaudos konferencijoje naujasis Klaipėdos „Neptūno“ direktorius Osvaldas Kurauskas pristatė trenerius, kurie dirbs „Neptūne“ 2010–2011 metų sezone.
Krepšinio kamuolys
R.Vaišvilai talkins pernai vyriausiojo trenerio pareigose dirbęs Paulius Juodis. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Į vyriausiojo trenerio postą po metų pertraukos grįžo Rytis Vaišvila. Po sėkmingo 2008–2009 metų sezono, kuomet klaipėdiečiai tik po dramatiškos kovos mažajame LKL finale serijoje 2–3 nusileido „Šiauliams“, R.Vaišvila patraukė į Kiniją.

Grįžęs iš Kinijos, R.Vaišvila prisijungė prie entuziastų, kurie susivieniję siekia bendro tikslo – iškelti reprezentacinę Klaipėdos miesto krepšinio komandą į Lietuvos krepšinio aukštumas.

„Stengsimės suburti klaipėdiečių komandą. Norime surinkti kuo daugiau klaipėdiečių, tiek buvusius, tiek esamus. Norime pabandyti padaryti tai, ką padarėme prieš dvejus metus, kuomet pasiekėme mažąjį LKL finalą“, – kalbėjo R.Vaišvila.

R.Vaišvila pabrėžė, kad komandoje norėtų matyti ir keletą krepšininkų iš užsienio. Visgi pridūrė, jog pavykus deryboms su keliais lietuviais, užsieniečių paslaugų veikiausiai neprireiktų.

„Kažką žadėti yra sunku, nes sutarčių su žaidėjais dar neturime. Kai kurie jauni žaidėjai, pasijutę labai gerais krepšininkais, iš karto nori didelių atlyginimų. Nors siekiame suburti klaipėdiečius, bet veikiausiai nepavyks apsieiti ir be užsieniečių, nes šiai dienai krepšininkas iš užsienio, kaip bebūtų gaila, yra kur kas pigesnis, negu mūsų tautietis“, – apie ateinantį sezoną sakė treneris.

R.Vaišvilai talkins pernai vyriausiojo trenerio pareigose dirbęs Paulius Juodis. P.Juodžio vadovaujama „Neptūno“ komanda pernai reguliariajame LKL sezone užėmė garbingą penktąją poziciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius