Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 17

Kleiza atsiprašė Brazausko

„Patikėkite, sulaukiau nemažai karčių Lino Kleizos žodžių. Bet aš visą šitą prarijau“, – po Eurolygos finalo tarp Pirėjo „Olympiacos“ ir „Barcelona“ komandų kalbėjo patyręs teisėjas Romualdas Brazauskas.
L.Kleiza finale pelnė 13 taškų
L.Kleiza finale pelnė 13 taškų. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šiai naujienai pasklidus Graikijos žiniasklaidoje, po pirmųjų šalies čempionato pusfinalio rungtynių su Atėnų „Marrousi“ Linas Kleiza buvo priverstas atsiprašyti tautiečio.

„Su R.Brazausku persimetėme keliais žodžiais. Ginčijausi ne tik su juo, nes rungtynėms vadovavo dar du arbitrai. Romualdas – puikus arbitras ir aš jį labai gerbiu. Jei netyčia kažkas išsprūdo apie jo darbą ir tai privertė teisėją pasijusti blogai, nuoširdžiai atsiprašau ir prašau atleisti“, – tvirtino „Olympiacos“ lyderis.

Pirmąsias pusfinalio serijos rungtynes „Olympiacos“ laimėjo rezultatu 69:53. L.Kleiza užbėgo įvykiams už akių ir prasitarė, jog finale su Atėnų „Panathinaikos“ komanda Pirėjo krepšininkams bus kur kas sunkiau.

Primename, kad Šarūno Jasikevičiaus klubas kitoje dvikovoje taip pat pirmauja rezultatu 1:0. Į finalą iškops tris pergales pasiekusios ekipos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius