-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 11

Kleiza vedė „Olympiacos“ į pergalę

Dešimtą pergalę Graikijos vyrų krepšinio pirmenybių XI turo mače iškovojo vienas keturiolikos komandų turnyro lyderių vicečempionas Pirėjo „Olympiacos“ klubas su Linu Kleiza, sekmadienį namuose 92:63 sutriuškinęs Rodo „Kolossos VAP“ krepšininkus.
L.Kleiza gyrė Lietuvos sirgalius arenoje
L.Kleiza pelnė 14 taškų. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Lietuvio indėlis į pergalę buvo svariausiai – 14 taškų, 2 atkovoti kamuoliai, rezultatyvus perdavimas ir blokuotas varžovo metimas. Be to, jis suklydo bei prasižengė po du kartus.

Per 16 žaidimo minučių (16:06) L. Kleiza prametė abu tritaškius, pataikė 6 dvitaškius iš 11 ir realizavo abu baudų metimus. Po 13 taškų nugalėtojams pelnė Loukas Mavrokefalidis bei Joshas Childressas.

Trečią pergalę čempionate iškovojo bei iš autsaiderės pozicijos į dvyliktąją vietą pakilo Kavalos „Panorama“ su Giedriu Gustu, sekmadienį savo aikštelėje 82:72 (22:17, 12:18, 21:15, 27:22) privertusi pasiduoti į tryliktąją poziciją nukritusius „Trikalla“ (3/8) krepšininkus.

Lietuvos krepšininkas į svečių krepšį įmetė 7 taškus, sugriebė 2 bei perėmė 1 kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą ir dukart prasižengė. Per 18 su puse minučių (18:31) G. Gustas pataikė vienintelį tritaškį, abu dvitaškius, tačiau nesugebėjo realizuoti nė vieno iš dviejų baudų metimų.

Nugalėtojų gretose sėkmingiausiai žaidė Alexas Kyritsis (16 tšk.), De Juanas Collinsas (14 tšk.), Miroslavas Rajcevičius (13 tšk.) bei Draganas Čeraničius (12 taškų).

Dešimt pergalių ir vieną pralaimėjimą Graikijos krepšinio pirmenybėse turi ir čempionės titulą ginanti Šarūno Jasikevičiaus Atėnų „Panathinaikos“ komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius