Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 16

Kobe Bryantas įniršęs dėl pokyčių „Lakers“ komandoje

Permainos Los Andželo „Lakers“ komandoje nesužavėjo bene didžiausios NBA lygos žvaigždės Kobe Bryanto. Pasak krepšinio apžvalgininko Stepheno Smitho, „Lakers“ lyderis jau artimiausioje ateityje pats gali pareikalauti mainų.
Kobe Bryantas
Kobe Bryantas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Amerikiečio teigimu, tokios kalbos nėra laužtos iš piršto ir K.Bryantas yra mažų mažiausiai įniršęs.

„Aš spėju, jog Kobe pareikalaus mainų. Dabar jis įniršęs. Per ilgai pažįstu Kobe. Ir viskas ne todėl, kad „Clippers“ priviliojo Chrisą Paulą, kurį turėti tikėjosi „Lakers“. Tai todėl, jog klubo savininkas Jimas Bussas viską daro nesuprantamai. Tai neturi jokios prasmės. Viena yra nepatobulėti pralaimėjus atkrintamosiose ir kita yra regresuoti. Jei žinote, ką nors apie Kobe, regresavimas yra paskutinis dalykas, kurį jis nori daryti“, – pasakojo S.Smithas.

Šį sezoną „Lakers“ nebeturės vyriausiojo trenerio Philo Jacksono, nusprendusio baigti karjerą, ir dviejų pakankamai svarbių krepšininkų – Lamaro Odomo bei Shannono Browno. Kol kas į Los Andželą vietoj jų atvyko Jasonas Kapono bei Joshas McRobertsas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius