-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 05 07

Kobe Bryantas: „Sakysite, jog išprotėjau, bet mes dar galime laimėti seriją“

Los Andželo „Lakers“ ekipa atsidūrė nepavydėtinoje situacijoje. Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) istorijoje 98 komandos serijose atsilikinėjo 0:3, tačiau nė vienai nepavyko laimėti keturių mačų iš eilės. Būtent tai reikės padaryti Philo Jacksono auklėtiniams, jeigu jie nori patekti į Vakaru konferencijos finalą.
Kobe Bryantas
Kobe Bryantas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Premjeras NBA

„Lakers“ lyderis Kobe Bryantas žino, kad tiek Nacionalinėje ledo ritulio (NHL), tiek Nacionalinėje beisbolo lygoje (MLB) komandos atsilikdamos 0:3 sugebėjo laimėti serijas.

„Jūs turbūt galvosite, kad turiu problemų su galva, ar šiaip išprotėjau, bet aš dar tikiu, kad laimėsime šią seriją“, – po trečiojo pralaimėjimo Dalaso „Mavericks“ komandai sakė K.Bryantas.

Ph.Jacksonas NBA lygoje treneriu dirba jau 20 metų ir per šį laikotarpį niekada jo treniruojamas klubas serijoje nepralaiminėdavo 0:3.

„Esame nusivylę. Kaip ir pirmajame, taip ir trečiajame mače mes diktavome žaidimo ritmą. Jie geriau už mus užbaigė susitikimus, todėl ir nugalėjo. Dabar žiūrėsime į kiekvienas rungtynes atskirai, nes reikia laimėti visas likusias“, – kalbėjo Ph.Jacksonas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius