Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 15

Krapikas: tikėjomės kitokio žaidimo (komentarai)

Po paskutinio „Žalgirio“ pralaimėjimo šį sezoną ULEB Eurolygos B grupės rungtynėse 68:90 kauniečių strategas Gintaras Krapikas tvirtino, kad reikia žaisti tobulai, jeigu nori įveikti „Barcelona“ ekipą jos aikštėje.
Lemtingos „Žalgiris“rungtynės
„Žalgiris“ gerokai nusileido varžovams patirtimi. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Sveikinu varžovus. Jie į TOP-16 žengė turėdami 9 pergales per 10 rungtynių. Žaidė ne tik sėkmingai, bet ir gražiai, – po rungtynių spaudos konferencijoje kalbėjo Lietuvos čempionų treneris G.Krapikas. – Tikėjomės šiame mače kažko kito, tačiau kai žaidi išvykoje su ilgą atsarginių žaidėjų suolą turinčia komanda, reikia žaisti tiesiog tobulai.“

Anot jo, po pirmo kėlinio žalgiriečių žaidimo tempas neleido pataupyti jėgų. „Todėl „Barcelona“ ir nužudė mus savo geresniu žaidimu įsibėgėjus dvikovai“, – aiškino G.Krapikas.

„Prieš kovą galvojome apie jos gerą pabaigą, – sakė Mantas Kalnietis. – Du kėlinius žaidėme labai gerai, kontroliavome rungtynes, tačiau trečiame ketvirtyje varžovai spurtavo ir tai mus sužlugdė psichologiškai. Negalėjome jų pavyti.“

Trečiame ketvirtyje varžovai spurtavo ir tai mus sužlugdė psichologiškai.

„Žalgirio“ įžaidėjas optimistiškai pažvelgė į ateitį: „Eurolygos sezonas baigėsi, tačiau turėsime daug sunkių dvikovų šalies pirmenybėse, tad ten tikimės pasiekti skambių pergalių.“

„Barcelona“ treneris Xavieras Pascualis patikino, kad ši dvikova buvo pavojinga, nes jo auklėtiniai galėjo per daug atsipalaiduoti. „Užsidirbome pirmą vietą grupėje sunkiu darbu ir žaisdami gerą krepšinį. Manau, kad TOP-16 turnyras bus įdomus“, – teigė jis.

Nugalėtojų gynėjas Rogeris Grimau kalbėjo, kad aikštės šeimininkai pirmą dalį nekaip žaidė, tačiau pagerino gynybą ir perėmė iniciatyvą. „Galbūt žengėme į aikštę netinkamai nusiteikę, manydami, kad esame grupės nugalėtojai, tačiau sugebėjome parodyti profesionalumą ir susikaupėme“, – pasakojo jis.

Dvikovos Barselonoje žaidėjų statistiką, kitų B ir D grupių rungtynių baigtį ir galutinę jų rikiuotę sužinosite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius