Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 04

Krapikas: trūkumas – prasta gynyba

Po penkto pralaimėjimo iš eilės Eurolygos turnyre Kauno „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas akcentavo prastą auklėtinių darbą gynyboje, tuo tarpu pergalę šventusios „Asvel“ ekipos strategas Vincent'as Collet teigė, kad jo auklėtiniai pateikė malonią staigmeną.
Gintaras Krapikas
G.Krapikas buvo nepatenkintas žalgiriečių gynyba. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Žalgiriečiai sumažino savo šansus patekti į kitą etapą iki minimumo. Ketvirtadienį išvykoje jie nesugebėjo įveikti prancūzų Liono „Asvel“ krepšininkų, kuriuos pirmojo rato rungtynėse namie sutriuškino 71:52.

Vienintelis geras dalykas – ketvirtadienį Lietuvos vicečempionai nusileido tik 10 taškų skirtumu – 67:77. Tad jeigu komandos pasibaigus pirmajam etapui surinktų po vienodai pergalių ir pralaimėjimų, aukštesnę vietą užimtų „Žalgiris“.

„Dabar negalvojame apie taškų santykius. Mums reikia pergalių, kad išsaugotume galimybę patekti į „Top-16“ varžybas, – kalbėjo G.Krapikas. – Žinojome, kad „Asvel“ namie žais labai gerai. Pagrindinis mūsų trūkumas – prasta gynyba.“

„Šįkart žaidėjai pasirodė kaip komanda. Toks žaidimas nustebino mus pačius. Prieš dvikovą nebūčiau pagalvojęs, kad viskas taip gerai susiklostys, – tikino „Asvel“ strategas V.Collet. – Ši pergalė turėtų sutvirtinti mūsų pasitikėjimą savo jėgomis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius