-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 12

Krepšinio sirgaliams – galimybė laimėti bilietus į 2011-ųjų Europos krepšinio čempionatą

Visiems laukiant 2011-ųjų Europos krepšinio čempionato, kuris vyks mūsų šalyje, Lietuvos krepšinio federacija (LKF) siūlo laimėti pirmuosius bilietus į pirmąsias rungtynes, kuriose žais Lietuva. Didžiausi šalies krepšinio aistruoliai jau kitą savaitę galės bandyti laimę LKF ir „Tiketos“ surengtoje akcijoje, kurios metu bus išdalyta net 15 bilietų į pirmąsias Lietuvos rinktinės rungtynes, teigiama pranešime spaudai.
2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionato logotipas
2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionato logotipas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Tiketa, UAB

„Iki čempionato liko dar daugiau nei metai, tačiau tikrieji krepšinio sirgaliai jau dabar nerimsta ir skaičiuoja dienas iki jo pradžios. Jų džiaugsmui, čempionatas po daugiau nei 70 metų pertraukos vėl vyks Lietuvoje ir pagaliau daugelis aistruolių galės krepšinio rungtynes stebėti gyvai. Norėdami paskatinti pradėti domėtis ir nekantriai laukti Lietuvoje vyksiančio istorinio įvykio bei suburti kuo didesnę palaikomąją mūsų šalies rinktinės komandą, bilietus į čempionato rungtynes ištikimiausiems rinktinės sirgaliams įteiksime jau dabar“, – sakė Mindaugas Špokas, LKF 2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionato vykdomasis direktorius.

Pirmuosius bilietus į 2011 metų Europos krepšinio čempionatą burtų būdu galės laimėti Šiaulių, Panevėžio ir Kauno gyventojai, kurie pirks bilietus į kontrolines krepšinio rungtynes tarp Lietuvos ir Suomijos (Šiaulių arena, liepos 31 d.), Lietuvos ir Čekijos (Panevėžio „Cido“ arena, rugpjūčio 2 d.), Lietuvos ir Irano (Kauno sporto halė, rugpjūčio 24 d.).

Minėta akcija Šiaulių, Panevėžio, ir Kauno miestuose vyks tik vieną dieną, atitinkamai liepos 14, 15 ir 16 dienomis, o laimėtojai paaiškės jau tos pačios dienos vakarą, 20 val. Laiminguosius ištrauks žymūs sportininkai.

„Galimybė prieš metus jau turėti pirmuosius bilietus į Europos čempionatą, kuris vyks Lietuvoje, yra tikrai išskirtinė, o ir tikimybė juos laimėti gana didelė. Neabejoju, kad tikriems krepšinio aistruoliams bilietas į kitų metų Europos krepšinio čempionatą Lietuvoje yra pati geriausia dovana, todėl ateityje su LKF žadame jiems suteikti ir daugiau galimybių pamatyti šias rungtynes“, – kalbėjo bendrovės „Tiketa“ komercijos direktorius Andrius Žiauberis.

Asmenys, norintys laimėti bilietus į Europos krepšinio čempionato pirmąsias rungtynes, kuriose žais Lietuva, kontrolinių Lietuvos rinktinės rungtynių bilietus turėtų įsigyti tik vienoje savo miesto „Tiketos“ kasoje – Šiaulių ir Kauno prekybos ir pramogų centruose „Akropolis” arba Panevėžio arenoje „Cido”. Bilietus į 2011 metų čempionatą galės laimėti tik tie, kurie pirks juos akcijos dieną ir užpildys dalyvio kuponą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius