Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2011 05 03

Kšyštofas Lavrinovičius: sieksime būti geriausiais Eurolygoje

Sienos „Montepaschi“ legionierius Kšyštofas Lavrinovičius antrą kartą karjeroje sieks laimėti stipriausią Senojo žemyno krepšinio turnyrą. Prieš trejus metus su Italijos čempionais lietuvis suklupo Eurolygos pusfinalyje, tačiau šį savaitgalį veteranas patikino su komandos draugais padarysiąs viską, kad istorija nepasikartotų.
Kšyštofas Lavrinovičius
Kšyštofas Lavrinovičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Interviu oficialiai Eurolygos televizijai Lietuvos krepšininkas K.Lavrinovičius sakė: „Visi suprantame, kad tai gali būti vienintelė proga gyvenime laimėti trofėjų. Pasistengsime įrodyti, kad esame geresni. Esame pasiruošę laimėti titulą, nors lengva nebus – ypač pusfinalyje“, – kalbėjo K.Lavrinovičius.

Eurolygos pusfinalyje Barselonoje penktadienį „Montepaschi“ susitiks su Atėnų „Panathinaikos“, o Madrido „Real“ kovos su Tel Avivo „Maccabi“. Būtent šiai Izraelio komandai K.Lavrinovičius ir jo atstovaujamas „Montepaschi“ klubas pralaimėjo 2008-ųjų Eurolygos pusfinalyje. Tuomet Italijos čempionams atiteko trečioji vieta Eurolygoje.

„Atsimenu tas rungtynes taip, lyg jos būtų vykusios vakar. Tuomet negalėjau užmigti visą naktį“, – sakė K.Lavrinovičius.

31-erių krepšininkas džiaugėsi, kad treneris Simone Pianigiani leidžia rungtyniauti lemiamais rungtynių momentais: „Jaučiu trenerio pasitikėjimą, nors ir nepradedu rungtynes starto penkete. Svarbiausia, kad manęs jau nekamuoja sveikatos problemos“, – teigė K.Lavrinovičius.

Naujieji Eurolygos čempionai paaiškės sekmadienį. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius