Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 03

Kšyštofui operuotas delnikaulis (papildyta 17 val.)

Kairės rankos viduriniojo piršto traumą patyrusiam Lietuvos rinktinės ir Sienos „Montepashi“ klubo puolėjui Kšyštofui Lavrinovičiui gali prireikti operacijos.
K.Lavrinovičius nugalėtojams pelnė 18 taškų.
Kiek laiko K.Lavrinovičius negalės žaisti, paaiškės artimiausiu metu. / „Scanpix“ nuotr.

29 metų krepšininkas susižeidė paskutinėse Italijos krepšinio čempionato rungtynėse su Bolonijos GMAC ekipa iki susitikimo pabaigos likus 4 minutėms. Netekęs vieno iš pagrindinių savo žaidėjų Sienos „Montepashi“ klubas pralaimėjo rungtynes rezultatu 63:67, patirdamas tik pirmąjį pralaimėjimą šio sezono „Legabasket“ pirmenybėse.

Iki traumos 208 cm ūgio Lietuvos rinktinės kandidatas aikštelėje spėjo praleisti 21 minutę, per kurias surinko 12 taškų ir atkovojo 10 atšokusių kamuolių.

Kaip praneša oficiali „Montepashi“ ekipos svetainė internete, K.Lavrinovičiaus trauma yra pakankamai sudėtinga, tačiau komandos medikai kol kas dar nenusprendė ar operacija yra būtina.

Lavrinovičius kenčia skausmą, kas man kelia didžiulį nerimą.

„K.Lavrinovičius kenčia skausmą, kas man kelia didžiulį nerimą“, – susirūpinęs teigė „Montepashi“ ekipos strategas Simone Pianigiani.

Kol kas nepranešama kiek laiko užtruks lietuvio reabilitacija, tačiau jau dabar aišku, jog ketvirtadienį vyksiančiose ypatingai svarbiose Eurolygos „Top16“ turnyro rungtynėse su Zagrebo „Cibona“ lietuvis nežais.

Šį Eurolygos sezoną puolėjas „Montepashi“ gretose aikštėje vidutiniškai praleidžia po 26 minutes, pelno 12 taškų ir sugriebia po 7 kamuolius. Vidutiniškai po 16,9 naudingumo balo per kiekvieną mačą surenkantis K.Lavrinovičius yra naudingiausias krepšininkas Sienos komandoje ir septintas visoje Eurolygoje.

(Papildyta) Po išsamios medikų apžiūros paaiškėjo, jog K.Lavrinovičiaus trauma rimtesnė negu manyta iš pradžių. Krepšininkui dvejose vietose lūžo trečiasis kairės rankos delnakaulis.

„Rungtynių metu bandžiau perimti kamuolį, tačiau varžovas alkūne trenkė man į ranką. Atlikus tyrimus paaiškėjo, kad dvejose vietose lūžo kaulas“, – Krepsinis.net sakė K.Lavrinovičius.

Antradienį puolėjui buvo atlikta operacija, kurios metu kaulas buvo sutvirtintas specialiais įtvarais. Remiantis medikų prognozėmis K.Lavrinovičius kamuolio į rankas negalės imti 4-6 savaites.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius