Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 12

Kurtinaitis: džiaugiuosi, kad nepalūžome (komentarai)

Po triuškinamai laimėtų Baltijos krepšinio lygos (BBL) Elito diviziono rungtynių šeštadienį namie prieš Kauno „Žalgirį“ titulą ginančios Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos strategas Rimas Kurtinaitis gyrė savo auklėtinius už tvirtą charakterį.
Vilniaus „Lietuvos rytas“ savo aikštelėje žaidžia ketvirtojo Eurolygos turo rungtynes su Belgrado „Partizan“ krepšininkais.
R.Kurtinaitis buvo patenkintas savo auklėtinių darbu. / 15min.lt/Irmanto Gelūno nuotr.

„Labai džiaugiuosi vyrų darbu. Nepalūžome po dviejų pirmų kėlinių. Mane tenkina, kad žaidėme iki galo“, – po triuškinamos pergalės 91:74 Vilniuje sakė R.Kurtinaitis. Vilniečių strategas gyrė ir savo oponento Gintaro Krapiko darbą: „Jis išties buvo gerai pasirengęs, jautėsi jo indėlis“.

Jeigu rusas mešką išmoko važiuoti dviračiu, tai ir mes iš Bayneso kažką padarysime, – sakė R.Kurtinaitis.

Rungtynių eigą, nuotraukas ir statistiką rasite paspaudę čia.

„Tai buvo principinė kova ir mums pasisekė, kad „Žalgirio“ aukštaūgiai gana greitai išsibaudavo. Tiesą sakant kauniečių žaidimas neramina – grįžę į Sporto halę jie tikrai dar sukurs ne vieną intrigą“, – nuogąstavo R.Kurtinaitis.

BBL čempionų titulą ginančios ekipos treneris teigė, kad šią pergalę galima įskaityti kaip Eurolygos, nes „Žalgiris“ – Eurolygos komanda. „Jeigu taip palyginsime, tai „Žalgiris“ šiose rungtynėse važiavo kaip „Formulėje–1“ – greiti buvo tiesiosiose, o mes – kaip džipas, sudėtingiau, klampiau, ilgiau, bet sėkmingiau pasiekėme finišą“, – teigė jis.

R.Kurtinaitis pateisino G.Krapiko kalbas apie jo žaidėjų nuovargį: „Jie teisūs dėl tvarkaraščio. Mums sudėtinga žaisti, o „Žalgiris“ kovoja dar vienu turnyru daugiau. Gintarui susideda krūva rungtynių vienu metu ir sunku išspausti iš vyrų kažką daugiau. Nežinau, ar jiems lieka laiko treniruotėms.“.

Paklaustas apie pagerėjusį Arono Bayneso žaidimą R.Kurtinaitis juokėsi. „Treneriai kantrūs. Jeigu rusas mešką išmoko važiuoti dviračiu, tai ir mes iš Bayneso kažką padarysime.“

„Žalgirio“ strategas Gintaras Krapikas konstatavo, kad šį sezoną pirmą kartą nusileido „Lietuvos ryto“ krepšininkams. „Gaila, kad mūsų komanda nesugebėjo išlaikyti persvaros. Turėjome numatę planą ir mums pavyko jį įgyvendinti pirmoje dalyje. Po to pritrūko agresyvumo gynyboje, praradome daug kamuolių po krepšiu, nes daug keitėmės ir nebuvome tokie, kokie pirmoje dalyje“, – kalbėjo jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius