Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 03

Kurtinaitis: „Esame pasiryžę nugalėti“

„Galbūt turėjome kiek lengvesnį LKL pusfinalį nei Kauno „Žalgiris“, nes „Šiauliai“ pajėgesnis klubas už Utenos „Juventus“. Džiugu, kad mūsų vadinamas lazaretas, išskyrus Justą Sinicą, pasveiko ir turime 11 žaidėjų“, – oficialiai Lietuvos čempionų interneto svetainei sakė „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris Rimas Kurtinaitis.
Rimas Kurtinaitis
R.Kurtinaitis tiki auklėtinių sėkme / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Tai nėra jokios garantijos rezultatui, bet yra platesnis diapazonas kažkokioms gudrybėms ar panašiai. Artūras Jomantas dar turi šiokių tokių problemų, bet jis jau sportuoja keturias dienas su komanda ir manau, kad jį išvysime starto penkete. Igoris Miloševičius vakar puikiai treniravosi, jam jau sugijo plyšęs pėdos raumuo. Jis jau bus pasiruošęs žaisti.

Manau, namų pranašumas visada yra svarbus per rungtynes tarp „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“. Viso žino, kaip sudėtinga žaisti Kaune, o „Žalgiriui“ rungtyniauti Vilniuje. Nors paskutines BBL rungtynes kauniečiams ir pralaimėjome, turėjome objektyvių priežasčių. Dabar esame pasiryžę nugalėti namuose, kitokio rezultato ir neįsivaizduoju. Turime problemų dėl žalgiriečio Tado Klimavičiaus. Paprastai jis atkovoja daug atšokusių kamuolių ir, jei pelno daugiau nei 15 taškų, mes turime problemų. Tai įrodė ir pastarosios varžybos. Manau, jis yra kertinis „Žalgirio“ akmuo, kurį mes privalome sustabdyti. Taip pat žinome Traviso Watsono bei Marcuso Browno meistriškumą“, – kalbėjo treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius