Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 13

Macijausku domisi ir „Lietuvos rytas“, ir „Žalgiris“ (atnaujinta 21.48 val.)

Krepšininkas Arvydas Macijauskas, pralaimėjęs kovą teisme Pirėjo „Olympiacos“ klubui, dar šį sezoną gali rungtyniauti Eurolygoje. Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos treneris Rimas Kurtinaitis atn.lt sakė, kad šiandien skambins A.Macijauskui ir kalbėsis apie galimybę šiam žaidėjui prisidėti prie LKL čempionų komandos.
A.Macijauskas
R.Kurtinatis norėtų matyti A.Macijauską savo komandoje. / „Scanpix“ nuotr.

„Labai norėčiau, kad Arvydas žaistų mūsų klube. Tai būtų didelis pastiprinimas. Nors Arvydas ilgai nežaidė krepšinio, neabejoju, kad greitai atgautų sportinę formą. Pamenu, kai jis, ilgokai nerungtyniavęs, atvyko į Sopoto komandą individualiai treniruotis su fizinio rengimo treneriu Aleksandru Kosausku. Arvydas per mėnesį jau buvo pasiruošęs puikiai. Tiesa, problemų gali iškilti dėl pinigų. Juk neseniai pakvietėme į komandą dar vieną žaidėją – Vidą Ginevičių. Kalbėsiuosi su klubo prezidentu Gedvydu Vainausku, valdybos pirmininku Jonu Vainausku ir bandysiu įtikinti juos, kad A.Macijauskas praverstų mums“, – atn.lt tvirtino R.Kurtinaitis.

Pats A.Macijauskas teigė, kad normaliai pasirengti ir rungtyniauti aukščiausio lygio varžybose reikėtų 3–4 mėnesių. Snaiperis neatsakė, ar priimtų „Lietuvos ryto“ kvietimą. „Man per mėnesį pasiekti gerą formą būtų neįmanoma. Nenoriu sėdėti ant suolo. Jei žaisti, tai žaisti normaliai“, – kalbėjo Macas.

Po pralaimėto teismo Graikijos klubui lietuviui nebus išmokėtas 4,4 mln. eurų vertės atlyginimas. Tačiau snaiperis sako, kad naujoje komandoje pinigai jam nebūtų svarbiausia. „Pinigų jau yra, tačiau viską nulems pasiruošimas, sąlygos, kaip dirbti reikės, su kuo dirbti. Labai daug niuansų“, – basketnews.lt kalbėjo A.Macijauskas.


A.Macijauskas „Lietuvos ryto“ klubui atstovavo nuo 1999 metų iki 2003 metų. Per šiuos keturis sezonus lietuvis su sostinės ekipa iškovojo du LKL bei vieną NEBL čempionų titulą.

Palikęs lietuvą, snaiperis atstovavo Vitorijos „Tau Ceramica“, Naujojo Orleano „Hornets“ bei Pirėjo „Olympiakos“ komandoms.

Atnaujinta 21.48 val.  „Žalgirio“ atstovai patvirtino, kad jie irgi domisi A.Macijausku. „Mes nuolat stebime rinką. Dabar staiga pradėti girtis, kad teismai pasibaigė, ir Macijauskas žais „Žalgiryje“, ar kad mes to norime, nematau prasmės", – basketnews.lt sakė „Žalgirio“ klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

P.Motiejūno teigimu, „Žalgiris“ nuolat palaiko ryšį su A.Macijausko agentu. Vis dėlto Kauno klubo vadovas abejojo, ar kuriai nors Lietuvos ekipai užteks lėšų įsigyti Macijauską. „Čia gal daugiau noras ar pagarba jam (Macijauskui – red. past.) buvo išsakyta iš vieno klubo pusės. Tikrai jo kaina negalėjo tiek kartų kristi, kad tai būtų realu“, – svarstė Motiejūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius