Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 03

Kuzminskas: „Šokti klubuose nelabai moku“

Kauno „Žalgirio“ naujokas Mindaugas Kuzminskas – dar vienas žalgirietis, sutikęs atsakyti į „Žalgirio radijo“ rubrikos „Užribis“ klausimus. Šnekusis krepšininkas klausytojams atskleidė daug netikėtų dalykų, tarp kurių – net ir plaukų priežiūros paslaptys.
Broliai Saulius ir Mindaugas Kuzminskai
Broliai Saulius ir Mindaugas Kuzminskai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

– Tai pirmasis Tavo sezonas Kaune. Ar jau pripranti prie miesto?

– Šiaip pats esu iš Vilniaus, tad didesniu miestu nelabai ir galėčiau vadinti. Pradžioje teko kelis kartus paklysti, bet juk Kaunas ne koks Los Andželas, tad nėra jau taip ir sunku susigaudyti.

– Ar atstovaujant „Žalgiriui“ padidėjo aistruolių, žiniasklaidos dėmesys?

– Manau, kad ne. Šiauliuose buvau startinio penketo žaidėjas, tad visiems mano nuomonė buvo įdomesnė. Čia, tikėkimės, jog tik kol kas, esu atsarginis. Logiška, jog žiniasklaidai ir kitiems įdomesnė pagrindinių žaidėjų nuomonė.

– Kiek tritaškių daugiausia esi pataikęs iš eilės?

– Tiek daug, kad nesuskaičiuosi (juokiasi). O jei rimtai, manau, virš 20. Artūro Milaknio tikrai nelenkiu, jis gali pataikyti tiek, kiek tik nori. Su tokia ranka. O gal teisingiau būtų sakyti – talentu.

– Kuris žalgirietis – didžiausias humoristas?

– Mantas Kalnietis, Paulius Jankūnas ir Tomas Delininkaitis. Iš rinktinės penketo ramesni Martynas Pocius ir Tadas Klimavičius. O ta trijulė – tikrai labai daug šneka. Kaip interviu minėjo Tomas, rūbinėje turi atsakyti už savo žodžius. Kelis kartus teko nudegti (juokiasi), bet kodėl – nesakysiu. Kas įvyksta rūbinėje, tas ir lieka rūbinėje.

– Ar mėgsti trankytis po klubus, koks mėgstamiausias Kaune?

– Jei mėgčiau, tai jau daug kas žinotų. Klube Kaune esu buvęs kartą – „Barbaroje“. Visai nieko, tačiau toks iš manęs ir klubų mėgėjas. Šokti nelabai moku. Gal kada išmoksiu, tada gal ir labiau pamėgsiu. Šiaip tokiais dalykais labiau užsiimti norėčiau baigęs karjerą.

– Tu – vienintelis ilgaplaukis žalgirietis. Kaip prižiūri savo plaukus?

– Draugės mama – kirpėja, tad ji daugiausia ir rūpinasi ta priežiūra. Aš net kartais nežinau, kas ten ne taip (juokiasi). Manau, kol jaunas reikia išbandyti visokius dalykus. Gali net ir plikai nusiskusti, nors to nedarysiu. Kai bus 50, juk neeksperimentuosi.

– Kuri TV laida labiausiai imponuoja?

– Dažniausiai sėdžiu prie kompiuterio, tačiau turiu ir televizorių, tad kartais užmetu akį. Jei iš rimtesnių, visada didelį susidomėjimą kelia „Valanda su Rūta“. Iš juokingesnių – „Dar pažiūrėsim“. Dabar gal kiek išsisėmė, tačiau pradžioje buvo išties labai įdomu. Jei nespėdavau pažiūrėti, atsisiųsdavau iš interneto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius