Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 15

„Kylančių žvaigždžių“ rungtynėse Jonas Valančiūnas nežibėjo, bet jo komanda laimėjo

Naktį iš penktadienio į šeštadienį lietuvis Jonas Valančiūnas pajuto „Visų žvaigždžių“ savaitgalio dvasią. Jis varžėsi „Kylančių žvaigždžių“ rungtynėse, kur susitinka geriausi naujokai ir antramečiai žaidėjai. Žaidėjai buvo suskirstyti į „Hill“ ir „Webber“ komandas. „Hill“ su Jonu Valančiūnu 142:136 (67:66, 75:70) nugalėjo „Webber“, tačiau Jonas Valančiūnas per daug nesužibėjo.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Geriausiu rungtynių žaidėju pripažintas „Hill“ į priekį tempęs „Detroit Pistons“ krepšininkas Andre Drummondas, pelnęs 30 taškų ir atkovojęs rekordiškai daug – 25 kamuolius. 31 tašką „Hill“ komandai pelnė D.Waitersas. Jonas Valančiūnas per 19 minučių pelnė 4 taškus, atkovojo 2 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

„Webber“ komandoje suspindėjo 36 taškus pelnęs T. Hardaway Jaunesnysis. 

VIDEO: Apžvalga

„Hill“: Dionas Waitersas 31, Andre Drummondas 30, Bradley Bealas 21, Harisonas Barnesas 16, Terrence'as Jonesas 14, Damianas Lillardas 13, Giannis Antetokounmpo 9, Jonas Valančiūnas ir Milesas Plumlee po 4 taškus.

„Webber“: Timas Hardaway 36, Masonas Plumlee 20, Michaelas Carteris-Williamsas 17, Anthony Davisas 16, Jaredas Sullingeris ir Victoras Oladipo po 13, Kelly Olynykas 9, Stevenas Adamsas ir Trey Burke'as po 6 taškus.

Abejose ekipose žaidė po 9 krepšininkus. Treneriai Grantas Hillas ir Chrisas Webberis rinkosi į savo ekipas po 7 žaidėjus, o kiti 4 krepšininkai buvo paskirti į komandas Shaquille'ui O'Nealui ištraukus burtus. 

Rungtynės buvo žaidžiamos du kėlinius po 20 minučių.

Anksčiau organizatoriai leisdavo naujokams žaisti prieš antramečius krepšininkus, tačiau dabar yra tradicija maišyti žaidėjus komandose. Tai ypač aktualu šiemet, kai tarp geriausių naujokų atsidūrė vos du krepšininkai iš pirmojo 2013 metų šaukimo dešimtuko.

Lietuvos aukštaūgis buvo jau ketvirtasis lietuvis, pasirodęs NBA „Kylančių žvaigždžių“ rungtynėse. Iki J.Valančiūno minėtame mače dalyvavo Arvydas Sabonis, Žydrūnas Ilgauskas ir Šarūnas Jasikevičius.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius