Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 27

L.Kleiza buvo rezultatyvus, bet „Raptors“ pralaimėjo (video)

Jau dešimtą pralaimėjimą reguliariajame NBA čempionate patyrė Toronto „Raptors“ krepšininkai. Lietuvis Linas Kleiza, buvo rezultatyviausias savo ekipos žaidėjas, tačiau Toronto klubas 101 :110 nusileido Bostono „Celtics“ ekipai.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

„Celtics“ atitrūko jau pirmame kėlinyje, kurį laimėjo 11 taškų. Tiesa, iki ilgosios pertraukos „Raptors“ sugebėjo sumažinti skirtumą iki 52:58. Tačia trečiasis kėlinys vėl priklausė Bostono penktukui. Įgiję triuškinančią persvarą (86:67), jie jau atsipalaidavo ir leido svečiams kiek sumažinti skirtumą. 

Nuo atsarginių suolo šį sykį rungtynes pradėjęs L.Kleiza iš viso žaidė beveik 30 minučių ir buvo rezultatyiausias savo ekipoje – jis pelnė 18 taškų. Lietuvis pataikė 6 iš 15 dvitaškių, 1 iš 4 tritaškių ir 3 iš 6 baudų, be to, po krepšiais atkovojo 7 kamuolius.

Toronto krepšininkams nepavyko sulaikyti Kevino Garnetto – 34 metų puolėjas surinko 26 taškus ir 11 kartų atkovojo kamuolį. Po 18 taškų nugalėtojams pelnė G.Davisas ir R.Pierce'as, 17 – R.Allenas, 16 – S.O'Nealas.

Bostono klubas iškovojo dvyliktą pergalę, ši komanda yra Rytų konferencijos lyderė. Šešias pergales ir dešimt pralaimėjimų turinti L.Kleizos ekipa Rytų konferencijoje – vienuolikta.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius