Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 05

LeBronas Jamesas apsižodžiavo su JAV rinktinės vadovu

Klivlando „Cavaliers“ lyderis LeBronas Jamesas, užsiminęs, kad vasarą gali nepadėti JAV vyrų krepšinio rinktinei, sulaukė greito nacionalinės komandos vadovo Jerry Colangelo atsako.
L.Jamesas JAV rinktinėje vilki marškinėlius, pažymėtus 6 numeriu
L.Jamesas nėra linkęs šią vasarą Turkijoje ginti JAV rinktinės garbės. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Amerikietis perspėjo, kad savavališkai į pasaulio čempionatą neišvažiuosiančiam bet kuriam JAV ekipos nariui durys į 2012 metų Londono olimpines žaidynes gali būti užvertos.

„Jeigu kuris nors žaidėjas į Turkiją nevyks vien todėl, kad jis nenori ten žaisti, nėra garantijos, kad jis atstovaus JAV Londono olimpiadoje. Tiesa, spekuliuoti šia tema kol kas neverta. Reikia laukti liepos mėnesio“, – prieš keletą dienų tvirtino J.Colangelo.

Rinktinės vadovo požiūris kiek supykdė L.Jamesą. Krepšininkas teigė, kad tokia J.Colangelo nuomonė yra neteisinga: „Manau, Valstijose visi suvokia, kokį atsidavimą rinktinei rodome nuo 2003-iųjų. Nenoriu pyktis su Jerry, nes jis yra puikus vyrukas ir aš jį gerbiu, tačiau man nepatiko toks jo požiūris.“

NBA žvaigždė JAV nacionalinės komandos marškinėlius jau yra vilkėjęs dviejose olimpiadose, pasaulio čempionate ir Amerikos pirmenybėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius