Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 09

LeBronas Jamesas karjerą tęs „Heat“ klube (nuotraukos, video)

Buvęs Žydrūno Ilgausko bendraklubis, naudingiausias praėjusio sezono NBA lygos krepšininkas LeBronas Jamesas apsisprendė palikti Klivlando „Cavaliers“ ir keliasi į Majamio „Heat“ ekipą.
LeBronas Jamesas ESPN televizijoje
LeBronas Jamesas ESPN televizijoje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Septynis sezonus Klivlande praleidęs krepšininkas ketvirtadienį paskelbė nusprendęs rungtyniauti su Chrisu Boshu ir Dwyane'u Wade'u.

„Negaliu sakyti, kad apie tai galvojau, nes niekada nemaniau, kad tai įmanoma. Tačiau darbas, kurį nuveikė „Heat“ klubas šią vasarą, suteikė galimybę turėti mus tris. Būtų buvę sunku to atsisakyti. Tie du yra puikūs žaidėjai. Vieni geriausių šių laikų žaidėjų“, – kalbėjo L.Jamesas.

L.Jamesas pabrėžė, kad Majamio klubą pasirinko ne dėl pinigų: „Visi trys gausime mažiau pinigų, nei norėjome, nes mes tiesiog norėjome žaisti kartu. Manome, kad kartu galime būti puikūs. Tikimės, kad klubo vadovai pakvies dar kelis vaikinus ir jie mums padės.“

VIDEO: LeBron James Makes His Decision: Miami

 

„Cavaliers“ savininkas svaidėsi žaibais

Klivleado „Cavaliers“ ekipos, kurioje paskutinius sezonus praleido L.Jamesas, vadovas Danas Gilbertas oficialioje komandos svetainėje išplatintame atvirame laiške negailėjo kritikos ekipą paliekančiam krepšininkui:

„Brangūs Klivlendo gyventojai ir „Cavaliers“ sirgaliai, kad ir kur jūs bebūtumėte. Kaip jau žinote, buvęs jūsų herojus, žmogus, kuris užaugo Klivlande, daugiau nėra „Cavaliers“ narys. Tokios savireklamos, specialių televizijos laidų ir kitokių panašių įvykių dar niekada nėra buvę. Neabejotinai, tai didelis nusivylimas mums visiems.

Gera naujiena yra tai, kad visas sunkiai dirbantis komandos personalas yra čia, jūsų gimtajame Klivlande, ir niekada jūsų neišduos. Galima labai daug kalbėti apie šiuos praėjusius įvykius ir apie ateitį, kurį mūsų laukia. Artimiausiomis dienomis ir savaitėmis apie tai daugiau bendrausime su jumis. Jūs tiesiog nenusipelnėte tokios niekšingos išdavystės. Noriu tiesiog padaryti vieną pareiškimą:

Galiu pažadėti, kad Klivlando „Cavaliers“ anksčiau laimės NBA čempiono titulą, nei buvusiu „Karaliumi“ tituluotojo dabartinė komanda. Šis niekšiškas poelgis pakėlė mūsų motyvaciją į anksčiau nebūtą lygmenį. Yra žmonių, kurie mano, kad jie dar esantys gyvi turi patekti į dangų. Gaila, bet taip nebūna.

Šis šokiruojantis neištikimybės poelgis žmogaus, kuris čia užaugo ir buvo laikomas „Išrinktuoju“, mums parodė, ko reikia mokyti savo vaikus. Matome, kokie jie užaugę neturėtų būti. Pats save pasiskelbęs buvęs „Karalius“ į Pietus kartu išsiveža ir visą blogą aurą. Ji, kartu su Jamesu, atiteks miestui, kuriame jis žais. Rytoj laukia nauja ir šviesesnė diena. Miegok ramiai, Klivlande.

P.S. Pažadu jums, kad visa mūsų energija, dėmesys, žinios, investicijos ir patirtis bus nukreipta tik į tai, kad suteiktume jums galimybe laimėti NBA čempiono titulą, kurio jūs seniai nusipelnėte“.

„Cavaliers“ sirgaliai degino L.Jameso marškinėlius

Įsiutinti išdavystės „Cavaliers“ ekipos fanai didžiulę meilę L.Jamesui per kelias sekundes pavertė milžiniška neapykanta.

Klivlando kiemuose komandos fanai puolė deginti L.Jameso marškinėlius, kurie dar visai neseniai buvo vieni perkamiausių NBA lygoje.

„Nebegalime laikyti šių marškinėlių ir rodyti jų savo vaikams“, - kalbėjo vidutinio amžiaus vyras, kieme supleškinęs dvejus L.Jameso marškinėlius.

VIDEO: Cleveland Fans Burning Lebron James Jersey on National TV (Burn Jersey)
VIDEO: Goodbye Lebron James- The burning of the Lebron James jersey

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius