Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 22

LeBronas Jamesas nesupranta sirgalių pykčio

Naujoji NBA klubo „Miami Heat“ žvaigždė LeBronas Jamesas siunčia dar vieną žinutę Klivlando „Cavaliers“ gerbėjams. Jis atvirai prisipažįsta, kad jei nebūtų L.Jamesas ir būtų „kavalierių“ sirgalius, gyvenantis Akrone, iki šiol jo nemėgtų. Vis dėlto vienas garsiausių NBA krepšininkų teigia nesuprantantis, kodėl sirgaliai vis dar atvirai reiškia pasipiktinimą dėl jo sprendimo palikti Klivlandą. „Jūs turite visa tai pamiršti. Suprantu, kad jums skaudu, bet aš privalėjau žengti naują žingsnį savo karjeroje“, – sakė L.Jamesas, rašo ESPN.
L.Jamesas kreipiasi į „Cavaliers“ aistruolius
L.Jamesas kreipiasi į „Cavaliers“ aistruolius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Baikime visą šią istoriją. Aš niekada nesakiau ir nesakysiu nieko bloga apie Klivlando gerbėjus. Aš nesuprantu jų, bet dėl to neapgailestauju“, – kalbėjo L.Jamesas.

„Miami Heat“ krepšininkas taip pat yra didelis kitų sporto šakų aistruolis. Labiausiai jis žavisi futbolu ir dažnai lankosi Nacionalinės futbolo lygos (NFL) rungtynėse, todėl prisipažino puikiai suprantantis gerbėjus. „Sportas yra labai emocionalus, tokie patys yra sirgaliai. Kartais sporto žvaigždės tampa neatskiriama jų gyvenimo dalimi ir, jei nusprendi juos palikti, jie tampa labai agresyvūs. Aš tai visada žinojau. Kita vertus, turi gyventi ne dėl jų, bet dėl savęs. Ir turi elgtis taip, kaip geriausiai tau pačiam“, – kalbėjo L.Jamesas.

Šiąnakt Lebronas Jamesas vėl žibėjo Majamio „Heat“ ekipoje, tačiau net ir pelnyti  38 taškai neišgelbėjo jo komandos nuo dar vienos nesėkmės ikisezoninėse Nacionalinės krepšinio lygos (NBA) rungtynėse. Majamio „Heat“ klubas, ketvirtadienį svečiuose 89:98 (25:28, 26:18, 20:29, 18:23) turėjęs pripažinti Atlantos „Hawks“ krepšininkų pranašumą. Lietuvos krepšininkas Ž.Ilgauskas šiame mače nerungtyniavo.

Ikisezoninių NBA lygos mačų seriją „Heat“ penktadienį baigs rungtynėmis namuose su Orlando „Magic“ krepšininkais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius