Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 09

LeBronas Jamesas optimistiškas – NBA žvaigždė ruošiasi numatytai sezono pradžiai

Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždė LeBronas Jamesas dėl lokauto nusiteikęs itin optimistiškai. Vienas Majamio „Heat“ lyderių jau netgi pradėjo ruoštis artėjančio sezono pradžiai.
LeBronas Jamesas ir Jasonas Terry
LeBronas Jamesas ir Jasonas Terry / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nors derybos tarp NBA vadovų bei žaidėjų sąjungos kol kas visiškai bevaisės ir neaišku, kada ir, ar apskritai, įvyks 2011–2012 m. sezonas, L.Jamesas rengiasi pagal įprastinį planą.

„Jau ruošiuosi NBA sezonui ir planuoju, kad komandos treniruočių stovykla įvyks jau kitą mėnesį. Esu labai optimistiškai nusiteikęs, kad Billy Hunteris (žaidėjų sąjungos atstovas, – Krepsinis.net) ir Davidas Sternas su savininkais galiausiai susitars. O aš būsiu tam pasiruošęs“, – tikino vienas geriausių pasaulio žaidėjų.

„Esu optimistiškas, kad kitas sezonas įvyks. Labai optimistiškas“, – pridūrė L.Jamesas.

Pastaruoju metu, amerikietis treniruojasi du kartus per dieną. Be to, L.Jamesui padeda NBA legenda Hakeemas Olajuwonas.

„Darau viską, kas man padeda tobulėti. Stengiuosi nuolat kritiškai atsiliepti apie savo žaidimą, nes tik taip galiu pamatyti būdų, kaip galėčiau žaisti dar geriau. Turiu tęsti darbą norėdamas laimėti NBA čempionų žiedą. Jei aš būsiu geresnis, tada ir mano komanda sustiprės“, – kalbėjo NBA žvaigždė.

Numatyta, kad oficialiai NBA sezonas turėtų startuoti lapkričio 1-ąją. Vis dėlto žaidėjų sąjungos ir NBA klubų vadovų derybos nerodo, kad L.Jameso ketinimai dalyvauti ekipos treniruočių stovykloje išsipildys. Kalbama apie realią galimybę, kad 2011–2012 m. sezonas apskritai neįvyks.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius