-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 08 18

LeBronas jaučiasi pažemintas, bet nemato kliūčių grįžti į „Cavaliers“

Klivlando „Cavaliers“ klubo sirgalių koneveiktas LeBronas Jamesas sako nematąs kliūčių ateityje vėl apsivilkti šios komandos aprangą. Šią vasarą persikelti rungtyniauti į Majamio „Heat“ ekipą apsisprendęs Karalius duodamas interviu žurnalui GQ pareiškė, kad būtų nieko prieš grįžti žaisti į Klivlandą, kuriame praleido septynerius metus, kai 2003-aisiais „Cavaliers“ jį pirmą pašaukė NBA naujokų biržoje.
L.Jamesas „Heat“ marškinėlius užsivilko dėl svajonės laimėti NBA čempionatą
L.Jamesas „Heat“ marškinėlius užsivilko dėl svajonės laimėti NBA čempionatą. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Jei Klivlando sirgaliai mane teisingai suprato, nematau kliūčių ateityje grįžti žaisti į Klivlandą“, – sakė L.Jamesas, pasirinkęs „Heat“ dėl noro iškovoti NBA čempionų žiedus.

Tačiau L.Jamesas pareiškė, kad „Cavaliers“ savininko Dano Gilberto viešas laiškas jį pažemino. Vis dėlto, anot 25 metų krepšininko, jei dabar galėtų atsukti laiką, nieko nekeistų.

„Suprantu krepšinio sirgalius, kurie jaučiasi įžeisti. Augau Akrone, kuris yra 60 kilometrų nuo Klivlando. Tiesą sakant, neturėjau svajonės žaisti Klivlande. Kai buvau mažas, nekenčiau šio miesto, šio didmiesčio, nes žmonės iš ten į mus žiūrėjo iš aukščiau. Mes nekentėme Klivlando. Ir dabar dar daugybei žmonių šis miestas yra ne prie širdies“, – savo nuomonę išsakė L.Jamesas.

L.Jamesas teigė, kad pagrindinė jo gyvenamoji  vieta ir toliau bus Akronas. „Ten augau, leidau vasaras. Jas leisiu ir toliau. Akronas, Ohajo valstija – tai mano namai. Aš vis dar sportuoju savo senosios vidurinės mokyklos sporto salėje“, – sakė naujasis „Heat“ žaidėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius