Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 28

Lietuvos krepšininkes čempionato ketvirtfinalyje palaikys gausi sirgalių armija

Lietuvos moterų rinktinė per Europos čempionato ketvirtfinalio rungtynes su Prancūzija sulauks daug stipresnio palaikymo nei iki šiol. Lietuvos krepšinio federacijos pasiūlyta unikali vienos dienos kelionė į šį mačą vos už 30 litų (įskaičiuota kelionė pirmyn, atgal ir bilietai į rungtynes) susilaukė itin didelio aistruolių susidomėjimo, rašo musukrepsinis.lt.
Lietuvos krepšinio rinktinės sirgaliai.
Lietuvos krepšinio rinktinės sirgaliai. / Tomo Tumalovičiaus nuotr.

„Jau dabar galime pasakyti, kad į Lodzę atvyks 3 sausakimši autobusai su Lietuvos krepšinio gerbėjais, – džiaugėsi Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas. – Antradienį teko bendrauti su kelionę rengiančios agentūros atstovais. Jie pasakojo, kad agentūros telefonai netyla, į kelionę registruojasi žmonės iš visos Lietuvos. Kol kas dar nėra tikslių registracijos duomenų, nes dalis žmonių moka pavedimu, tačiau manome, kad per šią dieną visos vietos jau bus užimtos. Smagu, kad Lietuvos moterų rinktinė sulauks papildomo palaikymo, kuris turi padėti žengti ypatingos svarbos žingsnį į Europos čempionato pusfinalį.“

Lietuvos ir Prancūzijos rinktinių ketvirtfinalio mūšis Lodzės arenoje prasidės birželio 30 dieną 21 val. 30 min. mūsų laiku. Autobusai su aistruoliais Lodzės link pajudės 7 val. iš Kauno pilies autobusų aikštelės. Atgal į Lietuvą planuojama išvažiuoti netrukus po rungtynių, Kauną numatoma pasiekti penktadienį apie 11 val.

Visus, norinčius pasinaudoti unikalia galimybe palaikyti Lietuvos rinktinę Lodzės arenoje, kviečiame registruotis telefonais 8-686-29282, 8-612-22272, dėl papildomos informacijos galima kreiptis el. pašto adresu edita@saitas.lt. Taip pat galima tiesiog užsukti į turizmo agentūros „Saitas“ biurą Kaune (K.Donelaičio g. 26-1).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius