Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2014 09 16 /13:34

„Lietuvos ryto“ sezono abonementų kaina verčia iš koto, „Žalgirio“ rungtynės – triskart pigiau

Pastaruosius kelis sezonus pustuštėje „Siemens“ arenoje net per Eurolygos rungtynes žaisdavęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas, atrodo, užsimojo dar labiau atbaidyt sirgalius nuo komandos. Prekyboje pasirodžiusių 2014–2015 metų sezoninių komandos abonementų kainos verčia iš koto.
Martynas Gecevičius
Martynas Gecevičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Prisijunkite beveik daugiau nei 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.​

Nors „Lietuvos ryto“ klubas į Eurolygos varžybas šį sezoną neprasimušė ir žais antrajame pagal pajėgumą ULEB Europos taurės etape, viso sezono abonementas kainuoja net 766 litus.

Už šią kainą klubo sirgaliai galės lankytis LKL, Europos taurės ir LKF taurės rungtynėse. Tiesa, didžioji mačų dalis šiemet bus žaidžiama ne „Siemens“, o šalia esančioje „Lietuvos ryto“ arenoje.

Kauno „Žalgirio“ sirgaliai savo mėgstamos komandos rungtynes ateinantį sezoną gali stebėti daugiau nei tris kartus pigiau.

Kauno „Žalgirio“ sirgaliai savo mėgstamos komandos rungtynes ateinantį sezoną gali stebėti daugiau nei tris kartus pigiau. Pigiausias abonementas nesant „Žalgirio“ klubo nariu kainuoja 229 Lt, o studentai ir senjorai jį gali įsigyti už 199 Lt.

Pats brangiausias abonementas į LKL čempionų viso sezono rungtynes kainuoja 959 Lt ir tai yra tik 193 litais brangiau nei „Lietuvos ryto“ abonementas.

Kitos Eurolygoje rungtyniausiančios komandos, Klaipėdos „Neptūno“, sirgaliai sezoninius abonementus gali įsigyti vos už 119 Lt. Tiesa, tai tik akcija – už tokią kainą parduodami pirmieji 500 abonementų.

Įprastinių Klaipėdos klubo abonementų kainos prasideda ties 149 litų riba, o brangiausi kainuoja 499 Lt.

Už „Lietuvos ryto“ komandos sezoninio abonemento kainą galima įsigyti bene penkių LKL klubų, įskaitant „Žalgirį“ ir „Neptūną“, abonementus.

Jeigu pigiausią abonementą įsigijęs sirgalius nueitų į visas 2014–2015 metų sezono „Žalgirio“ rungtynes (40 mačų LKL, 10 – Eurolygos reg. sez.), jam išvysti vienerias rungtynes vidutiniškai kainuotų vos 4,5 lito. Tuo tarpu pamatyti vieną „Lietuvos ryto“ mačą, kurių irgi bus bent 50, vidutiniškai kainuos 15,3 lito. Vienerios „Neptūno“ rungtynės, įsigijus abonementą, atsieis 2,98 lito.

LKL klubų 2014–2015 m. abonementų kainos
Klubas Turnyras Kaina*
„Žalgiris“ Eurolyga, LKL 229-959 Lt
„Neptūnas“ Eurolyga, LKL 149-499 Lt
„Lietuvos rytas“ Europos taurė, LKL 766 Lt
„Prienai“ LKL, BBL -
„Juventus“ LKL, BBL 200 Lt
„Dzūkija“ LKL 90/130 Lt
„Šiauliai“ FIBA „Iššūkio taurė“, LKL 129/199 Lt
„Pieno žvaigždės“ LKL, BBL -
„Nevėžis“ LKL, BBL 169 Lt
„Mažeikiai“ LKL -
„Lietkabelis“ LKL, BBL 79-199 Lt

* Visos kainos nurodytos be galimų nuolaidų ir/ar akcijų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius