Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 26

„Lietuvos ryto“ treneris Virginijus Šeškus: „Tikslas vienas – čempionų titulas“

Daugiau nei šimtą dienų trukęs laukimas baigtas. Šeštadienį „Lietuvos rytas“ pradeda kovas naujajame LKL sezone su vieninteliu tikslu – sugrąžinti čempionų vardus į šalies sostinę.
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Vilniečių vyr. treneris Virginijus Šeškus teigė, kad kitokių siekių niekas nesuprastų.

„Kokie buvo pernai, tokie patys ir šiemet. Manau, kad per visą LKL istoriją nebuvo nė karto, kad „Lietuvos ryto“ komanda norėdavo užimti tik antrą vietą. Tikslas vienas – čempionų titulas“, – sakė strategas.

Krepšinio specialistas pasidžiaugė, kad pasiruošimo laikotarpiu buvo įgyvendinta nemažai planų, o paskutinės detalės į žaidimą bus įdiegtos jau sezono metu.

„Buvo sudarytos geros sąlygos tiek Druskininkuose, tiek Palangoje. Galbūt šiek tiek stigo vėliau prisijungusių žaidėjų.

Vasarą mūsų komandą papildė du amerikiečiai, kurie pirmą kartą rungtyniaus Europoje. Vidurio puolėjas Kirilas Natiažko atvyko turėdamas antsvorio, o su Travisu Leslie buvo mažiausiai problemų, nes jis jau buvo žaidęs Šiauliuose.

Bandysime žaisti laisvą krepšinį su improvizacija. O gynyboje turėsime vienam kitam pagelbėti, judėti aikštėje.

Žinoma, papildoma savaitė būtų labai gerai, tačiau yra kaip yra. Manau, sezono eigoje tobulinsime savo žaidimą ir eisime į priekį“.

V.Šeškus išskyrė gynybos svarbą ir tikino, kad drąsins „Lietuvos ryto“ žaidėjus atakuoti krepšį, jei priešininkai suteiks papildomos laisvės.

„Mūsų žaidimas priklausys nuo varžovų. Manau, turėsime remtis dideliu aktyvumu gynyboje ir puolime. Sakydavau, kad žaidime bus ir Prienų elementų – laisvam žmogui reikia mesti į krepšį.

Bandysime žaisti laisvą krepšinį su improvizacija. O gynyboje turėsime vienam kitam pagelbėti, judėti aikštėje. Juk apsigynus pasidarys lengviau ir pulti“, – sakė treneris.

Būsimieji varžovai iš Alytaus pirmose LKL rungtynėse vos nepateikė staigmenos, kai išvykoje ketvirtajame kėlinyje 72:82 nusileido Klaipėdos „Neptūnui“.

Svečiams nepasisekė išlaikyti trečiajame ketvirtyje susikrautos 13 taškų persvaros.

„Dzūkija“ viena pirmųjų susirinko į treniruotes, daug sportavo. Pagal video galima spręsti, kad Alytaus ekipos žaidimas yra gerai sureguliuotas, komandoje vyrauja drausmė. Manau, kad bent išvykoje su jais reikės rimtai žaisti. Turėsime kautis iš visų jėgų, negalės būti jokio atsipalaidavimo“, – kalbėjo V.Šeškus.

Šios savaitės pradžioje prie ekipos treniruočių prisijungė ir pasaulio čempionate Ispanijoje dalyvavęs įžaidėjas Adas Juškevičius.

„Jis po truputį įsilieja į komandą, dalyvavo keliose treniruotėse. Šlifuojame tam tikrus Lietuvos rinktinės derinius, jie Adui nėra sudėtingi. Kita vertus, dar reikia laiko, kad jis priprastų prie komandos“, – sakė strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius