Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 28

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės desantas netrukus sudrebins naująjį Palangos sporto kompleksą

Palanga nekantriai laukia kasmetės Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės stovyklos. Rengtis pasaulio čempionatui kurorte šiemet bus sudarytos ypač geros sąlygos. Krepšininkams po treniruočių gamtoje nebereikės vykti į sporto salę Klaipėdoje, nes balandį duris atvėrė Palangos sporto kompleksas.
Palangos sporto kompleksas
Palangos sporto kompleksas / L. Sėlenienės nuotr

Naujojo sporto komplekso vadovas Romaldas Kazlauskas neslepia jaudulio dėl krepšininkų sutiktuvių.  Į Palangą rinktinė atvyks liepos 7-ąją. Kurorto stovykloje prasidės rinktinės pasiruošimas Pasaulio krepšinio čempionatui.

„Nerimavau dėl  stadiono tvarkymo darbų. Pastatas sutvarkytas, o aplink jį zuja traktoriai, krepšininkai ant vejos neturės galimybės treniruotis. Su federacija sutarėme, kad treniruotėms puikiai tiks ir atsarginė futbolo aikštė už tribūnų. O kitąmet rinktinė jau galės bėgioti atnaujintais takeliais“, – pasakojo R.Kazlauskas.

L. Sėlenienės nuotr./Palangos sporto komplekso vadovas Romaldas Kazlauskas
L. Sėlenienės nuotr./Palangos sporto komplekso vadovas Romaldas Kazlauskas

Belaukiant krepšinio rinktinės, sporto komplekse vyrauja spengianti tyla. Jokie renginiai pastarosiomis dienomis čia nevyko. Tik darbininkai vieną kitą darbą pabaigia. Centro direktorius atvirauja prieš rinktinės sutiktuves sąmoningai neplanavęs jokių švenčių ar varžybų.

Belaukiant krepšinio rinktinės, sporto komplekse vyrauja spengianti tyla. Jokie renginiai pastarosiomis dienomis čia neorganizuojamai. Ruošiamasi krepšininkų sutiktuvėms. 

„Ką tik iškilęs pastatas jau atlaikė Nacionalinės krepšinio lygos finalines varžybas, Palangos sporto festivalį, linijinių šokių ir sambo varžybas. Tačiau prieš krepšinio rinktinės stovyklą rūpesčiais užsikrauti nenorime. Laukiame, kol bus atvežti papildomi krepšiai, dar vienas kitas darbas ir salę užleisime krepšininkams“, – laukimo įspūdžiais dalinosi R.Kazlauskas.

Bangą primenantis sporto kompleksas kainavo 14,5 mln. litų. Pusė statinio vertės  finansuota iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų. Tarptautinius standartus atitinkantis universalus sporto kompleksas yra 4 tūkst. kvadratinių metrų ploto.

Ne mažiau dėmesio vertas ir greta esantis stadionas. Jo atnaujinimo darbai prasidėjo gegužės pabaigoje.

Devyniuose  bėgimo takeliuose bus patiesta nauja danga, taip pat sutvarkyti šuolių į tolį, trišuolio, rutulio stūmimo bei šuolių į aukštį sektoriai. Renovuotame stadione naujų galimybiųs atsivers disko ir ieties metikams.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius