-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 22

Linas Kvedaravičius: „Jeigu „Žalgirio“ šitas šaltas dušas nepažadins, turėsime naują čempioną“

Ketvirtadienį Klaipėdoje startavo LKL lygos finalo serija tarp Kauno „Žalgirio“ ir Klaipėdos „Neptūno“. Nors daugelis ekspertų tikėjosi, kad Kauno „Žalgiris“ šioje serijoje vargo neturės, pirmosios rungtynės parodė, kad „Neptūnas“ turi realių ambicijų pastatyti į vietą savo varžovus.
Linas Kvedaravičius
Linas Kvedaravičius / BFL nuotr.

Pergalę rezultatu 71:59 prieš Kauno „Žalgirį“ iškovojusio Klaipėdos „Neptūno“ treneris Kazys Maksvytis po rungtynių pripažino: malonu, jog komandai pavyko paneigti išankstines prognozes.

Krepšinio specialistas Linas Kvedaravičius teigė, kad Kauno „Žalgiris“ turėtų pasimokyti iš padarytų klaidų ir nenuvertinti čempionų titulą atimti galinčio „Neptūno“.

Lino Kvedaravičiaus komentaras po rungtynių: „Reikia pasveikinti Klaipėdos „Neptūną“ su istorine pergale. Istorinis jiems jau buvo patekimas į finalą, o iškovota pergalė prieš Kauno „Žalgirį“ yra dar vienas naujas klubo istorijos puslapis. Pačios rungtynės buvo labai įtemptos. Nors ilgą laiką dominavo Kauno „Žalgiris“, jis neatlaikė užtikrintos „Neptūno“ gynybos ir visiškai prarado kontrolę. 

Kauniečiai rungtynių pabaigoje atrodė išties beviltiškai mesdami neparuoštus metimus į varžovų krepšį, o „Neptūnas“ pademonstravo gražų puolimą. Reikia pabrėžti, kad Kauno komandoje pritrūko kelių žaidėjų indėlio. Ypač Roberto Javtoko, kuris ir pats tai pripažino. Kita problema yra komandinio žaidimo stygius. „Žalgiris“ nežaidė kaip komanda. Tai reiškia ir įžaidėjų žaidimo problemas. 

Tuo tarpu „Neptūnas“ kovojo kaip už tėvynę. Kazio Maksvyčio kariauna tikrai parodė charakterį. Kitose rungtynėse Kaune viskas bus iš naujo. Finalo serijos rungtynės nėra praėjusių rungtynių tęsinys. Tai jau bus visai kitos rungtynės. Jeigu „Žalgirio“ šitas šaltas dušas nepažadins, turėsime naują čempioną.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius