-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 04

Linas Šalkus po skandalingos pergalės 122:12: „Tai buvo ir mūsų, ir varžovių laiko gaišinimas“

Po skandalingos auklėtinių pergalės net 110 taškų skirtumu (122:12) Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) moterų taurės rungtynėse Kauno rajono „Sirenų“ komandos vyriausiasis treneris Linas Šalkus nešokinėjo iš laimės.
Rungtynių akimirkos
Linas Šalkus / A.Didžgalvio nuotr.

„Tai buvo ir mūsų, ir varžovių laiko gaišinimas. Toks rezultatas atsirado dėl komandų lygio skirtumo. Kaip kitaip gali baigtis varžybos, jei viena komanda treniruojasi du kartus per dieną, o kita – gal du kartus per savaitę ar mėnesį“, – sakė L.Šalkus.

Pasak trenerio, gerai tik tiek, kad daugiau laiko aikštelėje galėjo praleisti retai į ją išeinančios krepšininkės. „Džiaugiuosi, kad visos gavo pažaisti“, – kalbėjo L.Šalkus.

„Sirenos“ rungtyniauja Lietuvos moterų krepšinio lygoje (LMKL), o skaudų pralaimėjimą patyrusios Vilniaus DPV – antroje pagal pajėgumą Lietuvos moterų krepšinio A lygoje (LMKAL).

Penktadienį 18.30 val. „Sirenų“ laukia labiau intriguojantis Lietuvos moterų krepšinio lygos susitikimas. Namų arenoje Garliavos sporto centre „Sirenos“ žais su į aukščiausią Lietuvos moterų krepšinio lygą sugrįžusia Marijampolės „Sūduva“.

Nors šios komandos pagrindą sudaro jaunos, mažai patyrusios krepšininkės, tačiau tai suvalkietėms nesutrukdė praėjusią savaitę pateikti staigmeną ir nugalėti Kauno „LKKA-Aisčių“ ekipą.

„Sirenos“ – rimtas varžovas, bet stengsimės ir mes. Tikimės pergalės, ruošiamės intensyviai. Esam patenkinti, mums sekasi, pasiekėme tris pergales iš eilės“, – kalbėjo „Sūduvos“ direktorius Deividas Jurkša.

„Ruošiamės varžyboms ir viskas“, – nedaugžodžiavo „Sirenų“ vyr. treneris L.Šalkus.

Verta pažymėti, kad abiejų komandų uniformos yra labai moteriškos – sportinės suknelės, o įėjimas į varžybas žiūrovams yra nemokamas – jas dovanoja Kauno rajono savivaldybė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius