Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 22

Lino Kleizos „Raptors“ po trejų metų pertraukos parklupdė Bostoną (video, nuotraukos)

Netikėtą ir malonią staigmeną Toronto „Raptors“ krepšininkai padovanojo namų arenoje susirinkusiems žiūrovams. Lino Kleizos atstovaujamas klubas 102:101 išplėšė pergalę prieš Rytų konferencijos čempionę Bostono „Celtics“ ekipą. Tai buvo penktoji kanadiečių pergalė per keturiolika žaistų mačų. Prie pergalės lietuvis prisidėjo kukliai.
„Raptors“ pasiekė turi penkias pergales ir devynis pralaimėjimus
„Raptors“ turi penkias pergales ir devynis pralaimėjimus. / „Scanpix“ nuotr.

Praėjusio sezono Rytų konferencijos čempionei ir Atlanto konferencijos lyderei Bostono „Celtics“ (9 pergalės ir 4 pralaimėjimai) komandai tai buvo antroji iš eilės nesėkmė.

Pergalingus taškus arenos šeimininkams, likus žaisti mažiau nei 3 sekundes, baudų metimais pelnė Amiras Johnsonas. 

Lietuvos krepšininko sąskaitoje – 2 taškai, 3 gynyboje atkovoti kamuoliai bei 3 pražangos. Per daugiau nei 21 žaidimo minutę (21:09) L.Kleiza pataikė vieną dvitaškį metimą iš dviejų.

29 taškais prie trečios iš eilės pergalės šiame sezone arenos šeimininkų gretose prisidėjo Andrea Bargnani, 17 – A.Johnsonas (11 atkovotų kamuolių), 16 – Sonny Weemsas, 12 – Leandro Barbosa, 11 – Jose Calderonas, 9 – Reggie Evansas (16 sugriebtų kamuolių). 

Svečių gretose sėkmingiausiai rungtyniavo Nate'as Robinsonas (22 tšk.), Paulas Pierce'as bei Ray Allenas (po 19 tšk.), Kevinas Garnettas ir Glenas Davisas (po 12 tšk.) bei Shaquille'as O'Nealas (8 tšk.). 

Pastarąjį kartą NBA čempionate Toronto krepšininkai varžovus buvo nugalėję 2008 metų sausio 23 dieną išvykoje – 114:112.  Paskutiniai aštuoni šių ekipų susitikimai baigėsi Bostono krepšininkų pergalėmis.

„Mes negalime tiesiog ateiti ir žaisti. Reikia nusiteikti rungtynėms su silpnesniu varžovu. Žinoma, silpnesni varžovai yra tik popieriuje, bet aikštelėje žaidžia talentingi krepšininkai ir mes privalome juos gerbti“, – po rungtynių kalbėjo nusivylęs K.Garnettas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius