-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 09

LKF vadovų desantas į Kiniją: susitikimas su Jonu Kazlausku ir galimos sutartys su kinais

Naujasis Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinis sekretorius Mindaugas Špokas ir neseniai LKF renginių bei sporto direktoriaus pareigas eiti pradėjęs Tomas Rimkus stato bendradarbiavimo tiltus su Kinija. Šiomis dienomis didžiausioje Azijos valstybėje viešintys mūsų šalies krepšinio federacijos atstovai jau susitiko su Kinijos krepšinio federacijos vadovais bei baigia derinti galimos ilgalaikės sutarties detales.
Jonas Kazlauskas
Jonas Kazlauskas / Tomo Tumalovičiaus nuotr,/Krepšinio širdis

„Būsima sutartis turėtų aprėpti jaunimo, moterų ir vyrų rinktinių galimybę treniruotis bei varžytis kontroliniuose mačuose, trenerių pasikeitimą ir galimybę tobulėti. Tai tik pagrindiniai niuansai, galbūt, kinai kels dar daugiau bendradarbiavimo tarp federacijų klausimų . Be to, kalbamasi ir su galimais rinktinės rėmėjais “, – teigė LKF viešųjų ryšių ir rinkodaros vadovas Linas Kunigėlis.

Penktadienį LKF atstovai susitiks su Lietuvos krepšinio rinktinės treneriu Jonu Kazlausku bei stebės jo vadovaujamos ekipos  Guangdongo „Southern Tigers“ akistatą Kinijos krepšinio čempionate su TianJino „Steels“.

Kinijos krepšinio čempionate pirmaujantis lietuvio vadovaujamas klubas po 22 mačų savo sąskaitoje turi 19 pergalių, o „Steels“ komanda po tiek pat sužaistų dvikovų yra iškovojusi 13 laimėjimų bei žengia 6-oje vietoje.

„Tai bus ne tik mandagumo vizitas pas rinktinės trenerį. Juk J.Kazlauskas puikiai žino Kinijos krepšinio gyvenimą, jo užkulisius, tad M.Špokas ir T.Rimkus galės iš pirmų lūpų išgirsti kuo gyvena šios šalies krepšinis, kokie jo užkulisiai. Žinant Kiniją, tai neįkainojama informacija“, – sakė L.Kunigėlis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius