Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 09 /20:40

LKL: „Lietuvos rytas“ triuškinamai nutraukė „Šiaulių“ pergalių seriją

Vilniaus „Lietuvos rytas“ (6 perg. ir 0 pral.) tapo vienvaldžiu Lietuvos krepšinio lygos (LKL) lyderiu. Trečiadienį sostinėse Aleksandro Džikičiaus auklėtiniai 103:74 sutriuškino „Šiaulius“ (6 ir 1) ir išstūmė juos iš šios pozicijos.
Rungtyniu akimirka
Renaldo Seibučio prasiveržimas. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Antano Sireikos treniruojamiems „Šiauliams“ tai buvo pirmoji nesėkmė LKL lygoje po šešių pergalių iš eilės. Skaičiuojant visus turnyrus šiauliečiai nebuvo pralaimėję dar ilgiau – net 11 mačų iš eilės.

Lietuvos vicečempionams „Lietuvos ryto“ krepšininkams LKL čempionate ši pergalė buvo šeštoji iš tiek pat galimų. LKL pirmenybėse be Vilniaus klubo kol kas dar nėra pralaimėjęs ir Kauno „Žalgiris“, bet jis žaidė dviem mačais mažiau.

„Lietuvos rytas“ šiose rungtynėse vertėsi net be trijų traumuotų krepšininkų – Predrago Samardžiskio (kelio raiščiai), Vilmanto Dilio (čiurna) ir Brado Newley (apendicitas).

„Šiauliai“ subyrėjo ketvirtajame kėlinyje

Mačo pradžia svečiams nieko blogo nežadėjo. „Šiaulių“ krepšininkai antrajame kėlinyje pirmavo, o trečiojo viduryje buvo atsilikę tik dviem taškais (62:60).

Tačiau lemiamu metu įspūdingą spurtą surengė šeimininkai, laimėję atkarpą 18:4 ir nulėmę mačo baigtį (80:64). Per likusį laiką taiklių tritaškių konkursą į svečių krepšį surengęs „Lietuvos rytas“ padidino persvarą iki triuškinamos. Ketvirtą kėlinį šeimininkai laimėjo net 30:10.

„Lietuvos rytas“ šiame mače pateikė net 13 tritaškių (iš 24-ių – 54 proc.).

„Lietuvos rytas“: Tyrece'as Rice'as 23, Jonas Valančiūnas 22, Steponas Babrauskas 14, Mindaugas Katelynas 13, Lawrence'as Robertsas 11, Renaldas Seibutis 10.

„Šiauliai“: Mindaugas Žukauskas 14, Cameronas Longas 11, Valdas Vasylius 10, Darius Gvezdauskas ir Edvinas Ruzgas po 9.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius