Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 12

LKL žaidėjų nuomonė: geriausi snaiperiai – Artūras Milaknis ir Marko Popovičius

Kiekviena komanda savo gretose norėtų turėti tokių taikliarankių kaip Ray Allenas ar Juanas Carlosas Navarro. Kauno „Žalgirio“ ir „Prienų“ ekipos gali pasigirti turinčios geriausius tolimų distancijų metikus LKL – Marko Popovičių ir Artūrą Milaknį.
Marko Popovičius
Marko Popovičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Taip tinklalapio „BasketNews.lt“ surengtoje apklausoje nusprendė LKL krepšininkai. Tiek Milaknį, tiek Popovičių geriausiais snaiperiais įvardijo po 17 krepšininkų – tai beveik pusė visų apklaustųjų.

Iš viso savo nuomonę šiuo klausimu pateikė 72 respondentai – po šešis iš kiekvienos komandos. Tai – vieninteliai rinkimai Lietuvoje, kuriuose patys žaidėjai išrenka labiausiai pasižymėjusius kolegas.

Trečią vietą užėmė ir 12,5 proc. balsų surinko Klaipėdos „Neptūno“ gynėjas Marius Runkauskas, šiemet laimėjęs LKL snaiperių konkursą. 

Ketvirtą bei penktą pozicijas pasidalijo po 7 balsus (9,7 proc.) surinkę Vilniaus „Lietuvos ryto“ snaiperiai Janis Blūmas ir Eimantas Bendžius.

Bent po du kartus apklausoje paminėti buvo: Andrius Aleksandrovas (Kėdainių „Nevėžis“), Žygimantas Šeštokas (Vilniaus „Sakalai“), Justas Sinica (Pasvalio „Pieno žvaigždės“) ir Deividas Gailius (Klaipėdos „Neptūnas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius