Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 28

LKL Žvaigždžių dienos renginyje Klaipėdos areną matuosis motociklininkai

Po dviejų metų pertraukos Klaipėdoje kovo 2-ąją vėl rengiama BEKO-LKL „Žvaigždžių diena“, kurioje žais stipriausi Rytų bei Vakarų Lietuvos krepšinio žaidėjai. Renginyje žadama nemažai atrakcijų žiūrovams.
LKL žvaigždžių diena
LKL žvaigždžių diena / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Prieš dvejus metus Klaipėdoje surengta „Žvaigždžių diena“ priviliojo pilną areną krepšinio aistruolių. Šiemet apsispręsta šventę vėl dovanoti uostamiesčio sirgaliams. 

„Ne paslaptis, kad viena iš gero renginio svarbiausių dalių – žiūrovai. Todėl nusprendėme sugrįžti į Klaipėdą“, – teigė LKL vadovas Romualdas Brazauskas. Matoma, kad renginys laukiamas – bilietai sparčiai perkami. 

„Ne paslaptis, kad viena iš gero renginio svarbiausių dalių – žiūrovai. Todėl nusprendėme sugrįžti į Klaipėdą“, – teigė LKL vadovas Romualdas Brazauskas. Matoma, kad renginys laukiamas – bilietai sparčiai perkami. 

Šiemet „Žvaigždžių dienos“ renginyje numatoma pakeitimų. Pagrindinės varžybos vyks tarp „Rytų“ ir „Vakarų“. Anot vieno iš renginio organizatorių Lino Gylio, lietuviams žaidžiant su legionieriais neretai pritrūkdavo intrigos: „Todėl ir vėl Lietuvą daliname geografiniu požiūriu į dvi dalis – sirgaliai jai dabar gali balsuoti už krepšininkus, kuriuos nori matyti „Vakaruose“ ir „Rytuose.“

„Rytų“ frontui atstovaus Vilniaus „Lietuvos ryto“, Pasvalio „Pieno žvaigždžių“, Kėdainių „Nevėžio“, Utenos „Juventus“, Panevėžio „Lietkabelio“ krepšininkas. Už „Vakarus“ žais Kauno „Žalgirio“, Klaipėdos „Neptūno“, Prienų „TonyBet“, „Šiaulių“, Alytaus „Dzūkijos“ ir Kauno „LSU-Atleto“ žaidėjai.

Kas išbėgs į aikštelę šių ekipų starto penketuose nuspręs krepšinio aistruoliai, jau balsuojantys Lietuvos krepšinio lygos interneto puslapyje. Balsuoti galima iki vasario 5 d.

„Žvaigždžių dienos“ renginiuose iki šiol visus kartus buvo pranašesni „Rytai“, kurių branduolį sudarydavo „Žalgirio“ žaidėjai. 1998-aisiais Vilniuje „Rytai“ „Vakarus“ nugalėjo rezultatu 100:85.

Į renginį Klaipėdoje šiemet pavyko prisivilioti vengrų akrobatus „Lords of Gravity“. Koncertuos garsiausios Klaipėdos muzikos žvaigždės, kurios į aikštelę, žadama, įvažiuos motociklais.

Bilietai kainuoja nuo 25 iki 59 Lt. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius