Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 30

Lyderių akistatoje „Kibirkšties“ komanda nepaliko vilčių Kauno rajono krepšininkėms

Vilniaus „Kibirkšties-VIČI-IKI“ komanda Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) lyderių mūšyje nesulaukė rimtesnio pasipriešinimo ir šventė užtikrintą pergalę. Sostinės klubas namuose 67:43 (16:9, 19:15, 20:10, 12:9) nugalėjo Kauno rajonų „Hoptrans-Sirenų“ ekipą. Vilniečių komandai tai buvo aštuntoji pergalė iš tiek pat galimų, o Kauno rajono krepšininkės patyrė jau trečią nesėkmę.
Vilniaus "Kibirkšties" ir Kauno "Sirenų" akistatą laimėjo vilnietės.
Vilniaus "Kibirkšties" ir Kauno "Sirenų" akistatą laimėjo vilnietės. / bckibirkstis.lt/A.Didžgalvis

„Kibirkšties-VIČI-IKI“ komanda nuo pirmųjų minučių kontroliavo rungtynių situaciją ir varžovėms neleido nė minutės pagalvoti apie pergalę.

„Kibirkšties-VIČI-IKI“ komanda laimėjo kovą po krepšiais (53/46), atliko daugiau rezultatyvių perdavimų (12/5) ir perėmė daugiau kamuolių (10/4).

„Šįkart komandos žaidimu esu patenkintas, nuo pirmųjų minučių diktavome sąlygas, – po mačo teigė „Kibirkšties-VIČI-IKI“ vyriausiasis treneris Tadas Stankevičius. – Kai pačios žaidėjos sau neprisidaro problemų, tai ir viskas gerai pavyksta. Šįkart taip ir nutiko. Buvome susikaupusios, sėkmingai kovėmės po krepšiais, gerai gynėmės. Tačiau nėra ko pernelyg džiūgauti. Dirbsime toliau“.

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė Mantė Kvederavičiūtė. Gynėja per 23 minutes pelnė 17 taškų (3/7 dvitaškiai, 2/4 tritaškiai, 5/5 baudos), atkovojo 3 ir perėmė 1 kamuolį.

Kristina Vengrytė įmetė 16 taškų (5/7 dvitaškiai, 2/4 tritaškiai), Vitalija Vaščiūnaitė ir Sakellie Daniels (5 rez. per.) po 8, Vita Kuktienė – 6 (8 atk. kam.), Greta Šniokaitė (2/8 dvitaškiai), Lina Pikčiutė (2/8 dvitaškiai, 12 atk. kam., 2 per.) ir Kristina Alminaitė (4 blk.) po 4, o Rima Valentienė (4 rez. per.) ir Ieva Prėskienytė taškų nepelnė.

„Sirenų“ gretose 13 taškų pelnė ir 13 kamuolių atkovojo Iveta Šalkauskė. 8 surinko Eglė Sarapaitė, 6 – Laura Rakutytė.

Dar viename penktadienio LMKL mače „Utena“ įveikė Vilniaus „Jaunuosius talentus“ 71:44 (15:16, 17:5, 23:13, 16:10).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius