Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 12

Kamuolį į gruziną sviedęs Žydrūnas Ilgauskas buvo vėl išvytas iš aikštės

Penkiasdešimt septintą pergalę 81-ose Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) reguliariojo sezono rungtynėse iškovojo bei antrąją vietą penkiolikos komandų Rytų konferencijoje, likus mačui iki atkrintamųjų varžybų pradžios, užsitikrino Žydrūno Ilgausko Majamio „Heat“ klubas.
Zaza Pachulia ir Ž.Ilgausko sviestas kamuolys
Zaza Pachulia ir Ž.Ilgausko sviestas kamuolys / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

Pirmadienį išvykoje Majamio krepšininkai 98:90 (28:23, 34:23, 17:21, 19:23) nugalėjo penktą nesėkmę iš eilės patyrusią bei penktojoje pozicijoje Rytuose esančią Atlantos „Hawks“ (44 pergalės ir 37 pralaimėjimai) komandą.

Starto penkete žaidęs lietuvis prie trečiosios iš eilės savo ekipos pergalės prisidėjo 4 taškais, dviem po krepšiais atkovotais kamuoliais, rezultatyviu perdavimu bei keturiomis pražangomis. Ketvirtojo kėlinio pabaigoje, gavęs techninę pražangą, Lietuvos krepšininkas buvo pašalintas iš aikštės. Per nepilnas 22 žaidimo minutes (21:42) Ž.Ilgauskas pataikė 1 dvitaškį metimą iš 3 bei realizavo abu baudų metimus.

Beje, prieš kelias savaites Ž.Ilgauskas iš aikštės buvo išvarytas po susistumdymo su „Wizards“ žaidėju Johnu Wallu. Už tai lietuviui teko sumokėti 25 tūkst. JAV dolerių baudą.

Įdomu tai, kad 2006 m. Z.Pachulia ir Ž.Ilgauskas kartu dalyvavo Lietuvoje surengtoje „Krepšinis be sienų“ stovykloje, kurioje NBA krepšininkai dalijosi patirtimi su jaunaisiais žaidėjais.

Svariausias buvo LeBrono Jameso indėlis į pergalę – 34 taškai, 10 po krepšiais sugriebtų ir 3 perimti kamuoliai bei 7 rezultatyvūs perdavimai.

21 tašką nugalėtojams pelnė Dwyane'as Wade'as, 15 – Chrisas Boshas, 10 – Mike'as Bibby'is, 7 – Jamesas Jonesas.

Arenos šeimininkų gretose sėkmingiausiai žaidė Joshas Smithas (17 tšk.), Jamalis Crawfordas (13 tšk.), Marvinas Williamsas (11 tšk.), Joe Johnsonas ir Jeffas Teague'as (po 10 tšk.) bei Zaza Pachulia (9 taškai).

VIDEO: NBA - Miami Heat vs Atlanta Hawks (98-90) - April 11th, 2011

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius