-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 05

Martynas Pocius kalbas apie išvykimą į Turkiją pavadino „pletkais“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai intensyviai rengiasi ketvirtadienio Eurolygos rungtynėms su Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkais. Vienas geriausių rungtynių praėjusią savaitę sužaidęs gynėjas Martynas Pocius Turkijos žiniasklaidos yra siejamas su kitu Stambulo klubu „Bešiktaš“, tačiau krepšininkas tokias kalbas vadina „pletkais“.
Martynas Pocius
Martynas Pocius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Niekas tikrai niekur nevyksta, pats perskaičiau tuos „pletkus“ vakar, tačiau tai tikrai nėra tiesa“, – žurnalistams antradienį sakė M.Pocius.

27 metų gynėjas praėjusios savaitės mače su Strasbūro IG klubu pataikė 7 tritaškius metimus iš 9 ir padėjo žalgiriečiams įsirašyti pirmąją pergalę Eurolygoje.

„Mūsų psichologinė būsena niekada nebuvo bloga, komandoje yra susirinkusi puiki „chebra“, nuotaika tikrai darbinga, jokių negatyvių emocijų nėra ir nebuvo. Žinoma, pergalė pridėjo pasitikėjimo savimi, pamatėme, kad galime žaisti gerai.

Vis dėlto puikiai suprantame, kad per naktį didelių darbų nenuveiksime ir „Real“ lygio komanda netapsime. Pamažu einame į priekį, mažais žingsneliais“, – kalbėjo M.Pocius.

Praėjusią savaitę prieš pat mačą su SIG Kauno klube įvyko permainos – vietoj Ilias Zouros komandos treneriu tapo Saulius Štombergas. Anot M.Pociaus, naujojo trenerio ranka jau jaučiama.

„Kiekvienas treneris turi savo sistemą, tad pradėjome dirbti kiek kita linkme, keičiasi gynyba, turime naujų derinių puolime. Žinoma, prieš pirmas rungtynes pasikeitimų daug nebuvo, tačiau pamažu jie atsiras.

Kas dabar svarbiausia mums? Aktyviai žaisti gynyboje, sumažinti klaidų skaičių ir kelti žaidimo kokybę“, – pokyčius trumpai apibūdino žaidėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius