-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 31 /22:06

Martynas Pocius po pirmosios „Žalgirio“ pergalės Eurolygoje: „Pergalės reikėjo kaip oro“

Po puikios pirmosios pergalės Eurolygoje šį sezoną 23 taškus pelnęs Kauno „Žalgirio“ gynėjas Martynas Pocius neslėpė džiaugsmo, tačiau save ir komandos draugus įspėjo: „Nugalėjome komandą, kurią ir turėjome nugalėti. Neturime galvoti, kad esame labai geri“. Į rikiuotę po traumos grįžęs Kšištofas Lavrinovičius taip pat tikisi, kad krepšininkai ir toliau bus tokie pat motyvuoti.
Martynas Pocius
Martynas Pocius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Ketvirtadienį namuose „Žalgiris“ rezultatu 88:64 (19:16, 25:19, 26:16, 18:13) nugalėjo  Strasbūro SIG ekipą ir iškovojo pirmąjį tašką.

„Mes labai gerai pataikėme. Tolimi metimai gerai krito ir šiek tiek sėkmės buvo. Buvo tokių momentų, kai mums laisviems rankose atsiranda kamuolys ir išnaudojame šansą. Labai gerai, kad laimėjome, labai reikėjo pergalės –  kaip oro, bet taisytinų dalykų dar yra labai daug. Jei bus tokia diena, kad nepataikysime, turėsime kitur atsigriebti“, – po mačo kalbėjo M.Pocius.

Paklaustas, ar pergalę lėmė trenerių pasikeitimas, krepšininkas sakė: „Iš dalies taip, turėjo įtakos trenerio pasikeitimas. Nors per dvi dienas nespėjome labai nieko pakeisti, bet truputį pasikeitė ir gynyba, ir atsirado keletas naujų derinių. Gavome daugiau laisvės. Kai prarandi trenerį, būna gaila, bet tai sukrečia, atsiranda naujas įkvėpimas“.

Jis pabrėžė, kad negalima galvoti, „jog esame geri“. M.Pociaus teigimu, žalgiriečiai ir toliau privalo išlaikyti tokį žaidimą. „Nugalėjome komandą, kurią privalėjome nugalėti. Dabar laukia labai sunkus varžovas, bet turime savaitę pasirengti“, – sakė gynėjas.

K.Lavrinovičius: „Gera sugrįžti“

Kauno „Žalgiris“ – Strasbūro SIG
Kšištofas Lavrinovičius

Po traumos į rikiuotę sugrįžęs ir pirmąsias rungtynes sužaidęs K.Lavrinovičius neslėpė šypsenos ir geros nuotaikos: šiandien laimėjo ir jo, ir jo brolio Darjušo komandos.

„Labai gera buvo sugrįžti. Buvau labai pasiilgęs krepšinio ir noro buvo. Aišku, ne viskas pavyko, nes su komanda treniravausi tik du kartus, sportinė forma nėra gera. Tačiau stengsiuosi padėti kuo daugiau. Ranka jau sugijo, viskas gerai. Dar jaučiu skausmą, jis nepranyks dar apie mėnesį.

Trenerio pasikeitimas turėjo įtakos. Visada tokiais atvejais pas žaidėjus atsiranda didesnė motyvacija. Svarbiausia išsaugoti ją iki sezono pabaigos“, – po mačo kalbėjo K.Lavrinovičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius