-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 30 /17:05

Martynas Pocius sulaukė konkurento: Madrido „Real“ sukirto rankomis su buvusiu jo bendraklubiu

23-ejų 203 cm ūgio puolėjas Kyle'as Singleris atsisakė šį sezoną rungtyniauti NBA lygoje ir sukirto rankomis su Madrido „Real“ klubu. Šią informaciją patvirtino krepšininko agentas.
Kyle'as Singleris
Kyle'as Singleris / „Scanpix“ nuotr.

K.Singleris Madride rungtyniaus iki šio sezono pabaigos. „Real“ vadovai viliasi, kad amerikietis sėkmingai pakeis gruodžio pirmą savaitę į Dalasą išvyksiantį Rudy Fernandezą.

„Labai džiaugiuosi, kad Kyle'as atvyks į mūsų klubą. Kartu žaidėme dvejus metus, tad pažįstu šį vaikiną, esame geri draugai. Jis yra daugiau ketvirtosios pozicijos žaidėjas, bet gali žaisti ir trečiuoju numeriu. Europoje jis nėra labai žinomas, tačiau ketverius metus „Duke“ buvo startinės sudėties žaidėjas ir su „Duke“ laimėjo NCAA. Šį sekmadienį jis dar atstovaus savo klubą, o jau nuo pirmadienio turėtų prisijungti prie mūsų klubo “, – 15min.lt sakė M.Pocius.

Studijas „Duke“ universitete baigęs aukštaūgis lokauto metu nusprendė žaisti Alikantės „Lucentum“ klube, kur tapo komandos lyderiu. Sulaukęs pelningo Madrido ekipos pasiūlymo, K.Singleris iškart jį priėmė. Krepšininko alga bus didesnė negu pirmąjį sezoną NBA lygoje.

Alikantės klube K.Singlerio atlyginimas siekė 15 tūkst. eurų per mėnesį, o „Real“ gretose šoktelės net šešis kartus – iki 90 tūkst. eurų. Be to, „karališkasis“ klubas „Lucentum“ turės sumokėti ir 100–200 tūkst. eurų siekiančią išpirką.

„Duke“ universitete amerikietis 2007–2009 metais rungtyniavo kartu su „Real“ garbę ginančiu lietuviu Martynu Pociumi.

Ispanijos lygoje K.Singleris sužaidė devynerias rungtynes, per kurias vidutiniškai įmesdavo po 15 taškų, atkovodavo 3,6 atšokusio kamuolio ir atlikdavo 0,9 rezultatyvaus perdavimo.

Praėjusią vasarą amerikietis NBA naujokų biržoje savo pavardę išgirdo 33-iojo šaukimo metu, kai jį pasirinko Detroito „Pistons“.

VIDEO: Kyle Singler Duke Highlights

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius