Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 24

Maskvos CSKA įsirašė pirmą pergalę

Pirmose ULEB Eurolygos ketvirtfinalio rungtynėse antradienį čempionų titulą ginantis Maskvos CSKA namie 56:47 (13:3, 17:17, 13:11, 13:16) įveikė serbų Belgrado „Partizan“ ekipą.
CSKA surakino varžovus gynybos gniaužtuose.
CSKA surakino varžovus gynybos gniaužtuose. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

ULEB Eurolygos atkrintamųjų varžybų seriją sėkmingai pradėjo turnyro nugalėtojų titulą ginantys maskviečiai. Savo varžovus jie nokautavo jau pirmajame kėlinyje, kai leido „Partizan“ krepšininkams per 10 minučių pelnyti tik 3 taškus. Tai naujas atkrintamųjų varžybų rekordas.

Šiame mače buvo perrašyti ir kiti rekordai. Serbai įmetė mažiausiai taškų atkrintamosiose varžybose (47), o CSKA pelnyti 56 taškai – žemiausias rodiklis komandos, žaidusios savo aikštėje. Bendra taškų suma – 103 – taip pat mažiausia atkrintamosisoe Eurolygos kovose.

Maskviečiai užtikrintai pirmavo per visą rungtynių laiką. Svečiams tik ketvirtame kėlinyje pavyko trumpam sumažinti skirtumą iki 7 taškų, bet CSKA greitai vėl ėmėsi iniciatyvos. Nugalėtojams Erazemas Lorbekas pelnė 16 taškų, Viktoras Chriapa pridėjo 8 taškus ir atkovojo 10 kamuolių. Svečių ekipoje išsiskyrė Urošas Tripkovičius – 12 taškų.

Ramūno Šiškaukso sąskaitoje 7 taškai, 2 atkovoti ir vienas perimtas kamuolys. Per 14 minučių lietuvis pataikė 1 tritaškį iš 6 ir sumetė visus baudos metimus.

Kaip baigėsi Šarūno Jasikevičiaus ir Rimanto Kaukėno dvikova rungtynėse tarp „Panathinaikos“ ir „Montepaschi“ bei kitus du Eurolygos ketvirtfinalio rezultatus sužinosite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius